Tekirdagliligimi gösterip " Akan " yazmışım , malum bizde " H " ile başlayan kelimelerin baş harfleri okunmaz
biliyorum beya dert etmeyesin sen

sivaslı değil miydin yav?
Tekirdagliligimi gösterip " Akan " yazmışım , malum bizde " H " ile başlayan kelimelerin baş harfleri okunmaz

Anne tarafı Tekirdağ , baba tarafı Sivas ama ben İzmit doğumluyumbiliyorum beya dert etmeyesin sen
sivaslı değil miydin yav?

iki taraftan da olma ortadan olAnne tarafı Tekirdağ , baba tarafı Sivas ama ben İzmit doğumluyum
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iki taraftan da olma ortadan ol

vay be alışamadım hala

@alfhonso hayırlı olsun banlama bizi

Keşke 2 saatlik bi video fln olsaydı daha iyi kamera açılarıyla. Valla tadı damağımda kaldı

Artık video başlıklarını doğru yazması beni nedense mutlu etti
Artık video başlıklarını doğru yazması beni nedense mutlu etti

Zamanla iyi videolarda çekecektir samimi birisi ama dergiciliktrn geldiğinden pek bilmiyor videoyu çekmeyi biraz yavan kalıyordikkat etmemiştim harbiden o başlığa yorumlarımız işe yaramış
Zamanla iyi videolarda çekecektir samimi birisi ama dergiciliktrn geldiğinden pek bilmiyor videoyu çekmeyi biraz yavan kalıyor
 Tek başına çektiği videolar daha kötü. Bi de montaj işini biraz toparlarsa gayet rahat ilerleyecektir. Zaten araba lansman davet vs sıkıntısı yok
 Tek başına çektiği videolar daha kötü. Bi de montaj işini biraz toparlarsa gayet rahat ilerleyecektir. Zaten araba lansman davet vs sıkıntısı yok