Şu bebenin yedi sülalesinden daha iyi araba kullanırım fakat aynı şekilde ben araba kaçırsam, cezayı falan geçtim çeker vururlar öyle de şansızım. Neden bunlara bir şey olmuyor ?çıçıçıçılgın çocuk
(Bunun gibi 8 yaşında değilim yanlış anlaşılmasın.)
Şu bebenin yedi sülalesinden daha iyi araba kullanırım fakat aynı şekilde ben araba kaçırsam, cezayı falan geçtim çeker vururlar öyle de şansızım. Neden bunlara bir şey olmuyor ?çıçıçıçılgın çocuk
Yarın düğün için İzmit'e gidicem. Egea kiraladım, inşallah anlatılan kadar kötü değildir![]()
İşimi görsün, kazasız belasız teslim edeyim kafasındayım valla.Anlatılanlara kulak verseydik ohoooo... O kadar da değil hocam, beklentilere bağlı sadece![]()
İşimi görsün, kazasız belasız teslim edeyim kafasındayım valla.
Kiralıksa anlatılandan daha kötü çıkar hocamYarın düğün için İzmit'e gidicem. Egea kiraladım, inşallah anlatılan kadar kötü değildir![]()
zevkleri ve renkleri tartışayım mıRubato Candır gençler![]()
Kiralıksa anlatılandan daha kötü çıkar hocamHayır o değil de, neden İzmit
Benim İzmit'te gittiğim son düğünde konvoya salça olan bir adamı linç edeceklerdi, 2 izbandut zor kurtardık adamı. Tokatla ön cam kırdılar görmesem kimse beni inandıramazdı
Neden İzmit ?!
zevkleri ve renkleri tartışayım mı![]()
Biz buralarda suçlu aramayız, muhitin yabancısı olması yeter müdürabi gelin&damat izmirliyse @mgdedeoglu 'nun suçu ne![]()
Biz buralarda suçlu aramayız, muhitin yabancısı olması yeter müdür![]()
Cildiriyorum yaKiralıksa anlatılandan daha kötü çıkar hocamHayır o değil de, neden İzmit
Benim İzmit'te gittiğim son düğünde konvoya salça olan bir adamı linç edeceklerdi, 2 izbandut zor kurtardık adamı. Tokatla ön cam kırdılar görmesem kimse beni inandıramazdı
Neden İzmit ?!
Ne tarafa geliyorsunuz mimar bey ?Yarın düğün için İzmit'e gidicem. Egea kiraladım, inşallah anlatılan kadar kötü değildir![]()
Cildiriyorum ya
Ne tarafa geliyorsunuz mimar bey ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ness Otel diye bir yer. Osmangazi'den gitmenin anlamı yok demi?Biz buralarda suçlu aramayız, muhitin yabancısı olması yeter müdür![]()
Gündüz çekimi de bu şekildeYüksek kaliteye alıp izleyin yoksa görüntü kötü oluyor.Şu anlık izlenimlerim olumlu şekilde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi