http://www.duraturntires.comVallahi hiç bir fikrim yok doktor ne yalan söyleyeyim. Tyre reviews ve rezulteo'ya bile baktım ama sıfır değerlendirme.. Direkt bir marka mı yoksa herhangi bir markanın alt markası mı onu bile bulamadım.
Böyle bir şirket
http://www.duraturntires.comVallahi hiç bir fikrim yok doktor ne yalan söyleyeyim. Tyre reviews ve rezulteo'ya bile baktım ama sıfır değerlendirme.. Direkt bir marka mı yoksa herhangi bir markanın alt markası mı onu bile bulamadım.
Bunu buldum, tahminimce zaten bir markanın alt markası değil. Ama lastikleriyle ilgili test sayfalarında bir değerlendirme bulamadım. Bulabilseydim bile bir kaç kişi haricinde kullanıcı yorumu olmazdı. Bu tarz lastiklerde kullanıcı yorumundan ziyade alıp kendin görüp tecrübe etmek lazım. Maalesef böyle modellerde denek olmaktan başka çare kalmıyor.http://www.duraturntires.com
Böyle bir şirket
Öyle sanırım o paralara conti sportlar ps4 varken de bunu denemem zatenBunu buldum, tahminimce zaten bir markanın alt markası değil. Ama lastikleriyle ilgili test sayfalarında bir değerlendirme bulamadım. Bulabilseydim bile bir kaç kişi haricinde kullanıcı yorumu olmazdı. Bu tarz lastiklerde kullanıcı yorumundan ziyade alıp kendin görüp tecrübe etmek lazım. Maalesef böyle modellerde denek olmaktan başka çare kalmıyor.
Aynen.. Bilindik markaların modellerinden şaşmamak lazım. Neticede bu lastiğin fiyat rekabeti de yok gördüğüm kadarıyla. Kur o kadar yükseldi ki lastik fiyatları ateş pahası. İnşaallah bunun sonu iyi olur.Öyle sanırım o paralara conti sportlar ps4 varken de bunu denemem zaten
Ooo ifşalandık
Luxury line die bişe var duydun muBmw lerin scirocco dan farkları yok.Premium araba alırsam sadece bu tipler gibi genel kanıya varmamaları için almam.
Gece modu yapmadın bi ona da takıntı yapsaydın keşke...Valla benim gittiğim ilaç tedavisi ile çözmüştü lakin sonra baya bir vukuatı oldu (başkası üzerine), diplomasına el konuldu filan o yüzden veremiyorum![]()
Ama takıntılık güzel bence, ben takıntıyken bazı konularda daha ısrarcı olduğumdan daha iyi başarabiliyordum bazı şeyleri.
Beyaz ve m sport olmaması şartıyla alırdım benBmw lerin scirocco dan farkları yok.Premium araba alırsam sadece bu tipler gibi genel kanıya varmamaları için almam.
Benim hem beyaz hem m paket ne yüklendiniz arkadaşBeyaz ve m sport olmaması şartıyla alırdım ben
Ekli dosyayı görüntüle 12456
Yeni kurlar hayırlı olsun(!)
Mavi sis de yaptıralm öffBenim hem beyaz hem m paket ne yüklendiniz arkadaş![]()
arabaya sonradan bişey takılmasına karşıyım, herşeyi orijinali gibi kullanırım, arabanın sahibini yansıttığına da inanmıyorumMavi sis de yaptıralm öff
Lineer cebirden bahsetmeme gerek var mi ?Ooo ifşalandıkiyi geçiriyo valla sizin sınavlar nasıl geçiriyo
![]()
Scirocco'lar çok daha masum kalıyor. Sürüş özelliklerine öncelik veren insan olmama rağmen benim de nefretim oldu BMW. Meselenin Türkiye ile ilgili değil Türklerle ilgili olduğunu da pazar günü öğrendim. Arabam küçük olmayıp son anda bir manevra yapmasam, Belçika plakalı yavşak bir X3 şoförü de kasıtlı olarak bana vuruyordu. Bir gün biri benim başımı belaya sokacak ama bilmiyorum ne zaman.Bmw lerin scirocco dan farkları yok.Premium araba alırsam sadece bu tipler gibi genel kanıya varmamaları için almam.
Dolar ve euro artık kur yapmayı bıraktı sevişmeye başladı yakında bir sonraki aşamaya geçerler az kaldıBeyaz ve m sport olmaması şartıyla alırdım ben
Ekli dosyayı görüntüle 12456
Yeni kurlar hayırlı olsun(!)
puahahahahGece modu yapmadın bi ona da takıntı yapsaydın keşke...