Oto Destekçim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thestig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acıyla daha fazla beygir, güç falan olur düşüncesiyle mi yaptı bilemiyorum. Ayrıca yayalım bu videoyu belki 2. el piyasası düşer tüm arabaların.

Çok Sevdiğim Manyak Üstü Bir Kanal , Tabi Kanaldaki Saygı Değer Ağabeyimiz Açıklamada Bulundu (Bulunuyor) , "Kimse Denemesin" Diyor Ve Ekliyor "Aracımın Motoru Bitmiş Olduğu İçin Bunları Yapıyorum" :)

Benim takıldığım niye acılı şalgam ? Niye kola, fanta, sprite, ayran, gazoz, enerji içeceği, zeytinyağı v.s değil de acılı şalgam ? :)
Hocam adam başka videosunda motora yağ yerine tiner bile koyuyor. Ne diyim abimiz harbi cesaretli çıktı.

Adam belki Adana'lı yahu şalgamı o yüzden tercih etmiştir :D Biber gazı sıktığı videoyu falan izlemiştim. Değişik bi arkadaş. Dökmeden önce hadi Bismillah demeyi de ihmal etmiyor ahahahah

Kanalın hakkında bölümünde bir otomotiv firmasında yetkili serviste çalıştığını yazmış. Umarım oradaki arabalarda da böyle çılgınlıklar yapmıyordur...

Ömür boyu araba bırakılmayacak bir tamirci. Bmw'yle yaptıkları ortada, hararet yapan arabayla yanlıyor.