Vur dedik öldürdün panpalidyalıların parayı bulmasından önce yaşadıysanız bulamamanız normal

Vur dedik öldürdün panpalidyalıların parayı bulmasından önce yaşadıysanız bulamamanız normal
5e düşsün yeter mi? Ayrıca şu an yarın sabaha ne göreceğimiz belirsizken siz nasıl 5 sene sonrasının hesabını yapabiliyorsunuz?herkesin fikrine saygı duyuyorum neden böyle oluyor? 2023 gelince olacakalr için kazanıyoruz 5 e düşsün yeter bize eskiden zaten 1 tl bulamazdık
şöyleki beton yerine eğer üretime, tarıma, sanayiye yatırım yapsaydık bu kadar kırılgan bir ekonomi olmazdı. Trump'ın attığı 80 karakterli tweet ile dolar 80 kuruş artmazdı. Ve şimdi bu saatten sonra üretim yapacağız, onlardan almayacağız biz onlara satacağız tarzı açıklamalar komik geliyor. 16 sene boyunca aklınız neredeydi diye.Ben bu olaylarda hükümetin arkasındayım arkadaşlar, neredeyse tüm dünya bize destek veriyor çünkü dünyanın geri kalanı amerikanın bu yaptırımlarından bıkmış vaziyette, diğer ülkeler için maşa konumundayız, sonuç almaya başladık. ŞİMDİ O ŞEREFSİZ ARAÇ MARKALARI HAYVANİ ZAMLAR YAPIP DOLAR DÜŞTÜĞÜNDE ELBETTE FİYATLARINI İNDİRMEYECEK, BU SAATTEN SONRA SIFIR ARABA ALANA İYİ GÖZLE BAKMAYACAĞIM. Benzin 7 lira olmuş hayırlı olsun, geciken bir hamle idi. Dünya’nın en pahalı benzinini kullanırken nası bir anda en ucuz benzinin kullanır olduk anlamıyorum :S
Sonuna kadar katılıyorum lakin bu millet dolar 7 lira olduğunda bile aklını başına almadıysa bundan sonrada almaz.Kimse kusura bakmasın ama bu hükümet vatanperver ve milliyetçi davranmadıktan sonra hiç bir şartta desteklemem. Herkes Amerika'ya sallayıp duruyor ama 16 yıldır bu ülkeyi yönettiğini iddia edenler, bugünlerin gelmemesi için ne yaptı ? Forum yönetiminden rica edin, 2-3 sene evvel sohbet başlıklarında yaptığımız yorumları çıkarsınlar. Biz müneccim değiliz ama batmaya doğru gidiyoruz, ekonomimiz kötü durumda, dünyanın bilmem kaçıncı iyi ekonomisiyiz diyenlere aldırmayın, yurt dışından alınan borçları üretim ve getirisi olmayan binalara, köprülere, yandaş müteahitlere yedirip durdular, borcu kapatabilmek için özelleştirme adı altında kurumları yabancı sermayelere sattılar diye bir tarafımızı yırttık. Biz bunları söylerken bize fetöcü dendi, hain dendi, dinsiz dendi, pkk'lı dendi her halt dendi..
Millet Amerika'ya sarıp duruyor, peki 16 yılın sonunda ülkeyi bu hale getirenlerin hiç mi suçu yok ? Bu adamların zihniyetinin bizi ne hale soktuğu ortada hani hesap soran ? Şimdi bu hükümet neyini değiştirdi ki ben destek olayım ? Zaten bu hale gelmemizin sebebi yanlış politikalar değil mi ? Hala çıkıp tv'ye Kanal İstanbul'u yapacağız falan diyorlar. Akıllandıkları yok. Ben bir vatandaş olarak Rusya'nın, Çin'in, İran'ın ABD'nin politikalarına karşı bizi maşa olarak kullanmasına, bizi öne sürüp halkımızın iyice fakirleşmesine karşıyım. Ben bunun için çalışıp çabalayıp 3 kuruş parayla hayatımı sürdürmeye çalışmaya karşıyım. Bence artık vatandaşın biraz daha aklını başına toplaması ve gerçek sorumlular kimse onlardan hesap sormayı bilmesi gerekiyor.
Hükümet akıllanıp doğru düzgün hamleler yaparsa bu dar boğazdan bir müddet daha kurtuluruz. Ama bu kafayla giderlerse, borcu borçla çevirmeye devam edip saçma sapan yatırımlara para harcarlarsa bugünden daha kötü hale geliriz. Ödeyecek hiç bir şey kalmadığında vatandaşa maaş verememeye, büyük oranda işten çıkarmaya, banka hesaplarına, mallarına el koymaya kadar gider bu iş kimse farkında değil. İnşaallah iş o noktaya varmaz ama o noktaya varırsa ancak o zaman uyanır bu millet.Sonuna kadar katılıyorum lakin bu millet dolar 7 lira olduğunda bile aklını başına almadıysa bundan sonrada almaz.
Gösterge faizi %28. Swap kısıtlamalarından dolayı piyasada TL yok borsa boyuna ekside. Kurşunlarını hızlı harcıyorlar.
Bir de gittim aptal gibi pazartesi daire satışı yaparken alıcının doları var diye bozdurmadan dolar aldım bana öyle büyük girdi ki. Çıkarken ayrı giriyor inerken ayrı giriyor bana. 3 gündür mal gibi piyasa ekranına bakıyorum.
Parayı kısa vadede kullanmayacağım illa ki çıkacak yerine bir daha ama ne zaman. Acayip koydu normal hayata adapte olamıyorum.Geçmiş olsun ... Pazartesi günü çok yüksekti kur ... birden hızlı yükselmişti... belki ileride daha yukarı çıkar, ama o seviyelerden Pazartesi almak, kısa vadede TL ye dönülecekse büyük riskti...
Bende gümrükten mallarını çekmeyen/çekemeyenleri duydum ... "Gümrükten malı çekip rafa veya satışa koysak hangi kurdan fiyatlayacağız" kaygısı olanlar çok ... ciddi bir zarar potansiyeli var...
aynen bizede yetmiyor (. 4 veya 3 tl olsaValla bize yetmiyor 5 e düşmesi
kardeşim cidden buldum 25.500 tuttu toplam 500 tl ağır bakım yaptım 250.000 de ama motor vızır vızır dizel veBu arkadas troll olabilir mi acaba ya geçende 1.5 dynamique megane2yi 24bin tlye aldım diyordu:d