Ehliyetsiz Arac Kullanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
v201301122312021029040.mp4.jpg

Birlikte test aracının ırzına geçtik zaten. Ben böyle bir şey görmedim. Navara ıslakta yanlarken amarok kuruda dans ediyor. Varya tadı damagımda kaldı. Param olsa net alırım. Offroad yaptık o da güzeldi. Sen yanlamaya çalışırken bir ara dagıttın hafif o sırada aklıma esp off videosu geldi zaten.
Bu da çok ufak bir fotoğraf zaten test yazısı gelecek.
Ama o kısımda efsane yanladım orada yan vermemi beklemiyordunuz :D:D:D

Abilerim, kardeşlerim rica ediyorum her ne amaçla olursa olsun bu konuya yazmayalım artık. Ne dersek karşımızda bizimle dalga geçen bir çocuk var. Yormayalım kendimizi. Lütfen... :)

Sesi soluğu çıkmıyor patladı mı acep :D şaka bi yana başkasına zarar vermese bari. Bu kafada bi insan ehliyetle bile sürse potansiyel katil. Allah ıslah etsin. Ehliyet alınca daha da kudurtmasın.

Konun açılma nedeni beyler param çok audim var babam sağlam adam cipimde var arabadan çok iyi anlıyom siz fakirler beni kıskanın beni alkışlayın daha yaşım kaç ama var ya ohooo hayat bende neler yapıyom neler arabayla yapmadıgım şey yok yan yapıyom üstelik var ya 0 çiziyom gerisini siz düşünün KISKANIN beni anlıyormusunuz kıskanın hepinizden iyi sürücyüm ben her şeyi ben biliyorum gösteriş için açtım bu başlığı

şimdi gelelim asıl sadete burda petrolheadlik te master yapmış profesör olmuş nirvanaya ulaşmış bu yolları bırak gidip gelmeyi otoban yapmış olan adamlara sökmez bunlar kardeşim forumda pelinsular yok maalesef sen iyisimi bu başlığı starbucksa aç bu kadar abimin kardeşiminde iyi niyetlerin suistimal etme insanlar seni ciddie almış anla ders çıkar diye kendi tecrübelerini anlatıp kelam etmişler. Bilmiş ve umursama tavırlarla cevap vermişsin önce saygıyı adabı edebi öğren sonra oturursun direksiyonun başına o kolay iş şu adamlar bilgi birikim konusunda seni baştan sona kitap olarak yazarlar sonra ardı ardına 10 cilt halinde yayınlarlar. Biraz düşün.

Birlikte test aracının ırzına geçtik zaten. Ben böyle bir şey görmedim. Navara ıslakta yanlarken amarok kuruda dans ediyor. Varya tadı damagımda kaldı. Param olsa net alırım. Offroad yaptık o da güzeldi. Sen yanlamaya çalışırken bir ara dagıttın hafif o sırada aklıma esp off videosu geldi zaten.
Bu da çok ufak bir fotoğraf zaten test yazısı gelecek.

eren abinin testini izlediğimde sadece baktım,motor sesi çok güzel dizele göre,ve resmen yan veriyodu :D tabi toprakta ama ne biliyim çok güzeldir heralde pick-up'la bunları yapmak,şanzımanda zaten ZF'den bildiğimiz mükemmel,artı iç mekanıda baya iyileştirmişler test çok tatlı olur...

eren abinin testini izlediğimde sadece baktım,motor sesi çok güzel dizele göre,ve resmen yan veriyodu :D tabi toprakta ama ne biliyim çok güzeldir heralde pick-up'la bunları yapmak,şanzımanda zaten ZF'den bildiğimiz mükemmel,artı iç mekanıda baya iyileştirmişler test çok tatlı olur...
Haftaya 2.5 günlügune tahsis alabilecegiz gibi duruyor inşallah bakalım. Otopark kadar olmasada veya olamayacak olsada bizde kendi dilimiz döndüğunce anlatmaya calisiriz isterseniz.

Son düzenleme:
Asfaltta da çok güzel yan veriyor. Bizzat kendim denediğimden biliyorum. Üstüne gaza yüklendiğinde arabanın anında fırlaması, virajlardaki beklenin üstündeki limit performansı ve hepsine rağmen bir çok SUV da olmayan konfor. Amarok V6 cidden çok güzel olmuş. Param olsa Amarok V6 ya gözüm kapalı veririm o parayı.

Asfaltta da çok güzel yan veriyor. Bizzat kendim denediğimden biliyorum. Üstüne gaza yüklendiğinde arabanın anında fırlaması, virajlardaki beklenin üstündeki limit performansı ve hepsine rağmen bir çok SUV da olmayan konfor. Amarok V6 cidden çok güzel olmuş. Param olsa Amarok V6 ya gözüm kapalı veririm o parayı.
500nm tork :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...