Ama o kısımda efsane yanladım orada yan vermemi beklemiyordunuzBirlikte test aracının ırzına geçtik zaten. Ben böyle bir şey görmedim. Navara ıslakta yanlarken amarok kuruda dans ediyor. Varya tadı damagımda kaldı. Param olsa net alırım. Offroad yaptık o da güzeldi. Sen yanlamaya çalışırken bir ara dagıttın hafif o sırada aklıma esp off videosu geldi zaten.
Bu da çok ufak bir fotoğraf zaten test yazısı gelecek.
Hayir video cekiyoruz usul usul bi anda ben şaştım kaldım. videoyu sallasaniza gruba ve buraya.Ama o kısımda efsane yanladım orada yan vermemi beklemiyordunuz![]()
hayırlısı kurtarmaya çalışıyorumHayir video cekiyoruz usul usul bi anda ben şaştım kaldım. videoyu sallasaniza gruba ve buraya.
Kurtulacak gibi mi peki?hayırlısı kurtarmaya çalışıyorum
Sesi soluğu çıkmıyor patladı mı acepşaka bi yana başkasına zarar vermese bari. Bu kafada bi insan ehliyetle bile sürse potansiyel katil. Allah ıslah etsin. Ehliyet alınca daha da kudurtmasın.
Birlikte test aracının ırzına geçtik zaten. Ben böyle bir şey görmedim. Navara ıslakta yanlarken amarok kuruda dans ediyor. Varya tadı damagımda kaldı. Param olsa net alırım. Offroad yaptık o da güzeldi. Sen yanlamaya çalışırken bir ara dagıttın hafif o sırada aklıma esp off videosu geldi zaten.
Bu da çok ufak bir fotoğraf zaten test yazısı gelecek.
Haftaya 2.5 günlügune tahsis alabilecegiz gibi duruyor inşallah bakalım. Otopark kadar olmasada veya olamayacak olsada bizde kendi dilimiz döndüğunce anlatmaya calisiriz isterseniz.eren abinin testini izlediğimde sadece baktım,motor sesi çok güzel dizele göre,ve resmen yan veriyodutabi toprakta ama ne biliyim çok güzeldir heralde pick-up'la bunları yapmak,şanzımanda zaten ZF'den bildiğimiz mükemmel,artı iç mekanıda baya iyileştirmişler test çok tatlı olur...
Asfaltta da çok güzel yan veriyor. Bizzat kendim denediğimden biliyorum. Üstüne gaza yüklendiğinde arabanın anında fırlaması, virajlardaki beklenin üstündeki limit performansı ve hepsine rağmen bir çok SUV da olmayan konfor. Amarok V6 cidden çok güzel olmuş. Param olsa Amarok V6 ya gözüm kapalı veririm o parayı.eren abinin testini izlediğimde sadece baktım,motor sesi çok güzel dizele göre,ve resmen yan veriyodutabi toprakta ama ne biliyim çok güzeldir heralde pick-up'la bunları yapmak,şanzımanda zaten ZF'den bildiğimiz mükemmel,artı iç mekanıda baya iyileştirmişler test çok tatlı olur...
Link atar mısınız?beyler yan videolarını izleyin efsane açı var açı ölçerim kırıldı.![]()
500nm torkAsfaltta da çok güzel yan veriyor. Bizzat kendim denediğimden biliyorum. Üstüne gaza yüklendiğinde arabanın anında fırlaması, virajlardaki beklenin üstündeki limit performansı ve hepsine rağmen bir çok SUV da olmayan konfor. Amarok V6 cidden çok güzel olmuş. Param olsa Amarok V6 ya gözüm kapalı veririm o parayı.
550 tork hocam. 4 çeker sistemi de eskiye göre güncellenmiş. Konfor ve yalıtım da çok hoşuma gitti. Valla para olsa bende gözün kapalı alırım.500nm tork![]()
vites için dsg diyenler var , tork konvertör diyenler var .Vites olayı nedir hocam?550 tork hocam. 4 çeker sistemi de eskiye göre güncellenmiş. Konfor ve yalıtım da çok hoşuma gitti. Valla para olsa bende gözün kapalı alırım.