Sen şimdi kızlara "aliyim mi seni yavru" da diyosundur.
Sen şimdi kızlara "aliyim mi seni yavru" da diyosundur.
Beyaz bi audi a4 2.0 bazende chevo captiva siyah gorursen direksiyonda dogru bak sana gulumsuyor olacagim![]()
yada sinan çetin 'in oğlu.2-3 arkadaşına hava atmak, erkekliğini kanıtlamak için alacağın risk şu: Belki hiç suçun günahın yokken kazaya karışacaksın, masraf tamamen sana girecek, pardon sıkıntı çıkarmayan ailene. Şanssızdın ölüm oldu, vicdanın varsa eğer ömür boyu azap çekeceksin, ailen kan parası ödeyecek, sen de hapse girersin sanırım. Daha yaşanmamış hayatının içine etmek istiyorsan çok güzel bir davranış. Ha tabi baban milletvekili falan değilse geçerli bunlar...Yazık, Allah akıl fikir versin.
Abi yavru değil o yavvvrrrrruuuuuuu olacakAliyimmi yavru seni ? Bak a4üm var cebim dolu koyalımmı bardaklığa sıtarpaks kahvesi ? Götüreyimmi eve seni a4ümle ? A4ümle yanlayalımm yavru ? Hahahahahahahahhahaha
A4'ün beyaz olduğunu belirtmeliydinAliyimmi yavru seni ? Bak a4üm var cebim dolu koyalımmı bardaklığa sıtarpaks kahvesi ? Götüreyimmi eve seni a4ümle ? A4ümle yanlayalımm yavru ? Hahahahahahahahhahaha
Bu yorumlar uzerine youtubeye A4 ke yanlama video mu ve gidis gelis yolda tofasa nasil sapladifimi upload ettim ekin akkoyunoglu zevkle izliyebilirsiniz
helal olsun kardeş tofaşa iyi saplamışsın a4 le zor olmadımıBu yorumlar uzerine youtubeye A4 ke yanlama video mu ve gidis gelis yolda tofasa nasil sapladifimi upload ettim ekin akkoyunoglu zevkle izliyebilirsiniz
oo kardeşim hoşgeldinSebebi neydi ki.
Beyaz bi audi a4 2.0 bazende chevo captiva siyah gorursen direksiyonda dogru bak sana gulumsuyor olacagim![]()
Uzun uzun yazdım, belki bir kardeşimizin kafasını toparlamaya katkım olur diye. Yazdığım her harfin emeğine yandım. Bir de forumda millete artistlik peşine düşmüş. Bu video bu çocuğunsa gitsin tek başına bir yerlerde patlasın ne diyeyim. Yanladığını sanıp coşarken benim elimde tencere kapağıyla 3 yaşımda yaptığım hareketleri yapıyor...@Yarimgazdebriyaj
Yani kardeşim bu nedir Allah aşkına
Dedim hevesli baya arkadaş bilekte vardır ama...
Bak benim bir arkadaşım vardı senden iyi olmasın daha senden bile küçükken 5.35 ile pandül atıp açı veriyordu ve hiç bir zaman orda burda anlatmayı geçtim foruma yazmadı, hele ki böyle Petrol Head'lerin olduğu gruba
Ehliyetsiz araba sürmedim dersem yalan olur ama ben hiç bir zaman övünmedim, yaptığım yanlışın farkındaydım trafikte saçma hareketler yapmak yerine normal sürücülerin en az 2-3 katı dikkatli olmak zorundaydım.
Sen böyle yanlamaya (Sayılmaz ama hadi canın sağolsun) çalışırsan patlarsın canını sıkarlar değmez. Bizde çok hevesliydik 18e bastığımız gün ehliyet aldık şimdi istediğimiz gibi apaçilik yapıyoruz
Bir gün aşklar biter geriye hasar kayıtları kalır![]()