Ehliyetsiz Arac Kullanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-3 arkadaşına hava atmak, erkekliğini kanıtlamak için alacağın risk şu: Belki hiç suçun günahın yokken kazaya karışacaksın, masraf tamamen sana girecek, pardon sıkıntı çıkarmayan ailene. Şanssızdın ölüm oldu, vicdanın varsa eğer ömür boyu azap çekeceksin, ailen kan parası ödeyecek, sen de hapse girersin sanırım. Daha yaşanmamış hayatının içine etmek istiyorsan çok güzel bir davranış. Ha tabi baban milletvekili falan değilse geçerli bunlar...Yazık, Allah akıl fikir versin.
yada sinan çetin 'in oğlu.

@Yarimgazdebriyaj
Bu yorumlar uzerine youtubeye A4 ke yanlama video mu ve gidis gelis yolda tofasa nasil sapladifimi upload ettim ekin akkoyunoglu zevkle izliyebilirsiniz

Yani kardeşim bu nedir Allah aşkına :D
Dedim hevesli baya arkadaş bilekte vardır ama...
Bak benim bir arkadaşım vardı senden iyi olmasın daha senden bile küçükken 5.35 ile pandül atıp açı veriyordu ve hiç bir zaman orda burda anlatmayı geçtim foruma yazmadı, hele ki böyle Petrol Head'lerin olduğu gruba :D
Ehliyetsiz araba sürmedim dersem yalan olur ama ben hiç bir zaman övünmedim, yaptığım yanlışın farkındaydım trafikte saçma hareketler yapmak yerine normal sürücülerin en az 2-3 katı dikkatli olmak zorundaydım.
Sen böyle yanlamaya (Sayılmaz ama hadi canın sağolsun :D) çalışırsan patlarsın canını sıkarlar değmez. Bizde çok hevesliydik 18e bastığımız gün ehliyet aldık şimdi istediğimiz gibi apaçilik yapıyoruz :D

Bir gün aşklar biter geriye hasar kayıtları kalır :)

walla ben de zamanında çok ehliyetsiz araba kullandım, bazen ailemin haberi olmadan bazen de haberleri varken kullanırdım arabayı. Genellikle kenar mahalle yollarını kullanırdım ama bazen şehir içine de girdiğim olurdu. 2 de ufak çaplı kaza yapmışlığım bile vardır :) birinde çok ufak maddi hasarlı bi kaza yaptım, tüm masrafları karşılayarak olayı çözdük, birinde de ışıklara yaklaşırken tam duracağım sırada çocuğun biri arabaya çarptı ve yere düştü, lan napıyon mapıyon demeden koştu gitti, tabi benm ödüm koptu ama ondan sonra ehliyeti alana kadar kullanmaya devam ettik mi ettik :) Şimdi düşünüyorum da iyi ceserat varmış o zaman bizde, benm çocuğum ehliteysiz kullanmaya kalksa asla izin vermem herhalde

Beyaz bi audi a4 2.0 bazende chevo captiva siyah gorursen direksiyonda dogru bak sana gulumsuyor olacagim ;)

bu kadar yazılanlardan ders çıkartman gerekirken hala üste çıkma derdindesin.. babanın parasıyla hava attıgın belli apaçilik zirve yapmış boyunu aşmış.. masum insanların canını yakmadan bir an önce sizin gibi apaçilerin nesli tükenir umarım!!!

Rüşvet olayına hiç girme. O büyük suç. Ehliyetsizlikten en kötü 800 lira falan ceza kesiyorlar en kötü arabayla seni karakola götürür orada babanı çağırır ceza yazarlar. En iyisi ehliyetsiz gezme.

@Yarimgazdebriyaj

Yani kardeşim bu nedir Allah aşkına :D
Dedim hevesli baya arkadaş bilekte vardır ama...
Bak benim bir arkadaşım vardı senden iyi olmasın daha senden bile küçükken 5.35 ile pandül atıp açı veriyordu ve hiç bir zaman orda burda anlatmayı geçtim foruma yazmadı, hele ki böyle Petrol Head'lerin olduğu gruba :D
Ehliyetsiz araba sürmedim dersem yalan olur ama ben hiç bir zaman övünmedim, yaptığım yanlışın farkındaydım trafikte saçma hareketler yapmak yerine normal sürücülerin en az 2-3 katı dikkatli olmak zorundaydım.
Sen böyle yanlamaya (Sayılmaz ama hadi canın sağolsun :D) çalışırsan patlarsın canını sıkarlar değmez. Bizde çok hevesliydik 18e bastığımız gün ehliyet aldık şimdi istediğimiz gibi apaçilik yapıyoruz :D

Bir gün aşklar biter geriye hasar kayıtları kalır :)
Uzun uzun yazdım, belki bir kardeşimizin kafasını toparlamaya katkım olur diye. Yazdığım her harfin emeğine yandım. Bir de forumda millete artistlik peşine düşmüş. Bu video bu çocuğunsa gitsin tek başına bir yerlerde patlasın ne diyeyim. Yanladığını sanıp coşarken benim elimde tencere kapağıyla 3 yaşımda yaptığım hareketleri yapıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...