Ehliyetsiz Arac Kullanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ergenlik adama neler yaptırıyor ya :) Bugün de birinin yerine utandık..
Yok hocam bu ergenlik olayı filan değil. Hepimiz hareketli ergenlik geçirdik ama böyle değil. Bu forumda ergen denecek yaşta bir sürü aklıselim arkadaş var. 30 yaşımı geçtim, arabalar hakkında biraz bilgim de var, buna rağmen sağolsunlar çoğundan her gün yeni bir şey öğrenmeye çalışıyorum. Ergenliğe yorarsak onlara ayıp olur.
Son olarak güzel atasözümüzle bitireyim, zira tam yeri:
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Yok hocam bu ergenlik olayı filan değil. Hepimiz hareketli ergenlik geçirdik ama böyle değil. Bu forumda ergen denecek yaşta bir sürü aklıselim arkadaş var. 30 yaşımı geçtim, arabalar hakkında biraz bilgim de var, buna rağmen sağolsunlar çoğundan her gün yeni bir şey öğrenmeye çalışıyorum. Ergenliğe yorarsak onlara ayıp olur.
Ergen dediniz geldim:)

Aci istyenlere bmw 320i ile cember i aticam orasi bos oldugundan atmadim umarim acicilar susar :)
Nalet olsun, neden 3.20i denen fakir arabası ha ! Galeriye gidip M3 alalım, beraber açı kırarız

Ergen mi lazım :)
.

ve şahıs bulundu. ekin akkoyunoğlunun babası vacip akkoyunoğlu havuz keyfi yaparken muhtarın adamları tarafından köşeye sıkıştırıldı. olayın verdiği şok ile altına kaçıran şahsa bir müddet yaklaşılamadı. şu anda kellesi alınmak üzere bıyıklı celladiye bölgesine doğru hareket etmekte... sizleri şahsın yakalanma görüntüleri ile baş başa bırakıyoruz..

ve şahıs bulundu. ekin akkoyunoğlunun babası vacip akkoyunoğlu havuz keyfi yaparken muhtarın adamları tarafından köşeye sıkıştırıldı. olayın verdiği şok ile altına kaçıran şahsa bir müddet yaklaşılamadı. şu anda kellesi alınmak üzere bıyıklı celladiye bölgesine doğru hareket etmekte... sizleri şahsın yakalanma görüntüleri ile baş başa bırakıyoruz..

Helal olsun musalla dört gözle haberleri bekliyoruz senden babasının işini bitirip hemen çocuğa geçmelisin ..

Yorumlar guzel tesekkur ediyorum yarin dolanacsgim yerdeki 2 lokantanin valesine 10 tl verdim polis gorurlerse yada cevirme vb haber vericekler yaksamlar

Ergeni duyunca bende geldim :)

yeni nesil mükemmel geliyor felan ayıp oluyo :D benim ehliyet almama az kaldı sınavımı atlatayim ben ehliyet alıcam ama,bir kere bile araba kaçırmadım ve trafikte araba sürmedim,babam sağolsun sürekli köylerde vs.veriyor ve pazar günler yollar boş iken veriyo yanımda geliyo ki bizim oralarda pazar sabahları kuş uçmaz,tavsiyem trafikde sürmeyin ehliyetsiz cidden şakası yok bu işlerin,arkadan vururlar sana patlar hertürlü bu arkadaş o şımarık çocuklardan heralde :D baban varsa buraya niye yazıyosun ? neyse gerek yok yeni nesil gümbür gümbür geliyor biz köy yollarında zor alıyoruz arabayı...

Mesele o değilde biz burada oturmuşuz bir sorumluluk hissiyatı ile bir kaç kelam yazıyoruz. "Adam haklısınız ama..." diyeceğine kalkmış bir de dalga geçiyor. Senin gittiğin yollardan bizde gittik, ama biz büyüklerimize saygısızlık etmedik. Senin gibi haddini bilmezlerin bu forumda yeri olmamalı.

ergen dediqq burdayız :DD ama apaçi felan değiliz benim babam izin verse ben yine trafikte araba kullanmam,320i ?? ben hemen yarın galeriden m2 çekeyim altıma bi açıölçer ile hesaplayalım :P arkadaşlar yazdığınız şeyler boşa gitmedi,çok güzel yazılar yazdınız allah razı olsun sizden,ben şuan en son yazdığım gibi Pazar günleri boş yollarda kullanıyodum onuda yapmayacam sanırım :D kısmet memlekette boş yerlerde sürmek artık :D eminim benim gibi birçok ergen dicemde ben kendime ergen demem ergen davranışlarım yok çünkü :P benim gibi birçok çocuk etkilenip,ehliyetsiz trafiğe çıkmaktan vazgeçmiştir,bu arkadaşı takmayın siz bırakın o takılsın.
yavvvvvvruuuuuuu gel a4ümle seni gezdireyim allah bilir bu çocuk gaza bastığında önden kaydığı zaman yanladığını sanar dicemde a4 de önden kayma olurmuki :O

Ya beyler o değilde Amarok V6 çok iyi yan veriyor.
Birlikte test aracının ırzına geçtik zaten. Ben böyle bir şey görmedim. Navara ıslakta yanlarken amarok kuruda dans ediyor. Varya tadı damagımda kaldı. Param olsa net alırım. Offroad yaptık o da güzeldi. Sen yanlamaya çalışırken bir ara dagıttın hafif o sırada aklıma esp off videosu geldi zaten.
Bu da çok ufak bir fotoğraf zaten test yazısı gelecek.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...