Paylaşan bendim hocam
Ben bu dayının videolara çok pis takıldım geçen bi konuda paylaşmışlar canım sıkıldıkça açıp izliyorum![]()
![]()
Siz taktiği bilmiyomuşsunuz beyler. Kızdan önce aileyi tanımanız lazımdı.
Abi o değilde, benim adayın kardeşini dövmüştüm galiba soramıyorumda, onu napacamSiz taktiği bilmiyomuşsunuz beyler. Kızdan önce aileyi tanımanız lazımdı.
Paylaşan bendim hocambağımlılık yapıyor.
Onlar kayınço/enişte ilişkisinin tuzu biberi olur öyle şeyler ahduahdhahahsAbi o değilde, benim adayın kardeşini dövmüştüm galiba soramıyorumda, onu napacam![]()
nerden bakıyorduk onaNe kadar işsiz addammişim, forumun en cok mesaj yazan 5 nci yazariyim... Benim biraz sakinleşmem lazim...
Kesin o zevksiz zavraklardir.Yurt dışındaki overhaulin felan görse adamlar bu işe lanet eder bunlarla aynı amacı taşıdıkları için bırakırdı.
West coast customs der susarım hocam. Burdan Rayn beye selam olsunKesin o zevksiz zavraklardir.Yurt dışındaki overhaulin felan görse adamlar bu işe lanet eder bunlarla aynı amacı taşıdıkları için bırakırdı.
Büyük ihtimal kol kemiğini parçalar yine açılır abi dert etmeBeyler uzun suredir kafayi biseye taktim. Korna direksiyonun ustunde yani ortaya basinca otuyo. Ben onume direksiyon kiran olunca hep korna basarim.
Şimdi hizla yolda giderken biri onume ciksa kavsakta. Ben gene kornaya yuklenirim... 90 la arabaya girmsem bu havayastigi nasil acilcak.)
Amann şimdi der abla bu beni dövdüydü biter herşeyOnlar kayınço/enişte ilişkisinin tuzu biberi olur öyle şeyler ahduahdhahahs
Aman diyeyim o kolu alalımBeyler uzun suredir kafayi biseye taktim. Korna direksiyonun ustunde yani ortaya basinca otuyo. Ben onume direksiyon kiran olunca hep korna basarim.
Şimdi hizla yolda giderken biri onume ciksa kavsakta. Ben gene kornaya yuklenirim... 90 la arabaya girmsem bu havayastigi nasil acilcak.)