saçlar da uzun zaten aman haazaman kötü kolla kendini diyosun : D

saçlar da uzun zaten aman haazaman kötü kolla kendini diyosun : D
hem de tüm dünyadan gizli üretilmiş ahahahaha sabah sabah iyi güldüm ona yaO yukarıda "ışık hızından hızlı"mı yazıyorBunlar birde o fotoğrafları sayfalarında paylasiyordur.Bir kaç kez sayfalarına bakmistim nasıl bir kafa, zihniyet var diye..Kafalar çok farklı boyutta..
hem de tüm dünyadan gizli üretilmiş ahahahaha sabah sabah iyi güldüm ona ya![]()
O eskidendi olom memur saçı var şu an : Dsaçlar da uzun zaten aman haa.D
Elim çarptı abi ya
Sen beni öldürdün, hayatta bıraktınPÜİS, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası
AKARYAKIT FİYATLARI
14 Ocak 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinde 14 kuruş motorinde ise 12 kuruş zam beklenmektedir.
Işık hızından daha hızlı olduğu için boyutlar arası seyahat bile edebiliyorsun kardişimmm. Ahireti görmek için ölmeye gerek kalmadı kardişimmm, beraber uçtuk biz bu galaksilerde..ÇILDIRIYORUM AHSHAHDHAHSAHSHSH
Ekli dosyayı görüntüle 3400
Işık hızından daha hızlı olduğu için boyutlar arası seyahat bile edebiliyorsun kardişimmm. Ahireti görmek için ölmeye gerek kalmadı kardişimmm, beraber uçtuk biz bu galaksilerde..
Maymunların bile daha fazla zeki olduğu insanlar var şu memlekette.
eriği tuzlayıp yicektin offfff ne gzl olrdu yaaa
kanadını mı kırdılar senin beyaz güvercinim benimm.. tü hakan abisi sana dikkat etsene biraz.![]()
yolda giderken gelen bi takırtı tukurtu ses,döndük baktık kanat düşmüş yapıştırdık kurumasını bekliyoz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6 km yürümüşüm öğle arası.
Vücudun şu an salgıladığı endorfinin bana verdiği yetkiye ve gaza dayanarak diyorum ki Halı Saha olayına girmesek mi acaba.
Acun ntvspor tv8 falan turnuva yapıyorlar ya o hesap. Burda da takipçiler kendi arasında takılır falan.
Maksat spor olsun, ter aksın. Araba işinde en zevkli şey bence halı saha çıkışı eşyaları bagaja atıp, sahanın kafesinde arabalara karşı soğuk bişey içerken her telden muhabbet etmek falan.
Gerçi küçük şehirlerde zor ama büyükşehirlerde yapılabilir. Zor tabi. Öf arkadaş daha yazarken içime kaçtım resmenEndorfin üretimi duruldu yazana kadar
![]()
kanadını mı kırdılar senin beyaz güvercinim benimm.. tü hakan abisi sana dikkat etsene biraz.![]()