Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hem de tüm dünyadan gizli üretilmiş ahahahaha sabah sabah iyi güldüm ona ya :D
merhaba-ben-trump-aya%C4%9F%C4%B1mda-yoktu-%C3%A7orap_1231511.jpg

Son düzenleme:
Dün sigaraları ikişer ikişer yakıp epey düşündüm.Pılıyı pırtıyı satıp Batum'a yerleşip temiz biri ile evlenip vatandaşlığımıda alıp keyfime bakayım. Kıytı köşelerde arsa'da ucuz kendime bahçeli garajlı müstakil bir ev yaparım.Bir tanede güzel bir Türk restoranı açayım eşimle ve bir iki ustayla işleteyim gibi planlar kurdum.Ama kendime güvenemiyorum.İnsanin doğduğu büyüdüğü yer farklı oluyor.

89e5344c596c621e45fb8076a4c2abcc.jpg

yolda giderken gelen bi takırtı tukurtu ses,döndük baktık kanat düşmüş yapıştırdık kurumasını bekliyoz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 km yürümüşüm öğle arası.

Vücudun şu an salgıladığı endorfinin bana verdiği yetkiye ve gaza dayanarak diyorum ki Halı Saha olayına girmesek mi acaba.
Acun ntvspor tv8 falan turnuva yapıyorlar ya o hesap. Burda da takipçiler kendi arasında takılır falan.

Maksat spor olsun, ter aksın. Araba işinde en zevkli şey bence halı saha çıkışı eşyaları bagaja atıp, sahanın kafesinde arabalara karşı soğuk bişey içerken her telden muhabbet etmek falan.

Gerçi küçük şehirlerde zor ama büyükşehirlerde yapılabilir. Zor tabi. Öf arkadaş daha yazarken içime kaçtım resmen :D Endorfin üretimi duruldu yazana kadar :(

6 km yürümüşüm öğle arası.

Vücudun şu an salgıladığı endorfinin bana verdiği yetkiye ve gaza dayanarak diyorum ki Halı Saha olayına girmesek mi acaba.
Acun ntvspor tv8 falan turnuva yapıyorlar ya o hesap. Burda da takipçiler kendi arasında takılır falan.

Maksat spor olsun, ter aksın. Araba işinde en zevkli şey bence halı saha çıkışı eşyaları bagaja atıp, sahanın kafesinde arabalara karşı soğuk bişey içerken her telden muhabbet etmek falan.

Gerçi küçük şehirlerde zor ama büyükşehirlerde yapılabilir. Zor tabi. Öf arkadaş daha yazarken içime kaçtım resmen :D Endorfin üretimi duruldu yazana kadar :(

istanbulda olsam bu organizasyonu üstlenirdim direk valla yalan yok, ama denizlide 3 4 kişiyiz bi takım çıkmaz :))

Edit: Maç sonu soğuk şeye aman dikkat hasta olmayasın :D :D

kanadını mı kırdılar senin beyaz güvercinim benimm.. tü hakan abisi sana dikkat etsene biraz. :(

yav arabada seksen tane eksik var kaportada :D üstelik ben kullanmıyodum zaten nası oldu ben de anlamadım bi sesler geldi baktık arkaya yere düşmüş 4 tane bağlantı var 4ü birden nası çıktıysa :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...