Hayatta Mondeo almam mümkün değil almam. Sevmiyom yav. Eski kasasını dsha çok seviyordum.2.0 Tdci Mondeo alırım[emoji16][emoji16]
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Hayatta Mondeo almam mümkün değil almam. Sevmiyom yav. Eski kasasını dsha çok seviyordum.2.0 Tdci Mondeo alırım[emoji16][emoji16]
hazır baslamısken sunuda arada alan olurmu https://www.sahibinden.com/ilan/vas...itma-bose-led-navg-geri-gorus-387959103/detay
hazır baslamısken sunuda arada alan olurmu https://www.sahibinden.com/ilan/vas...itma-bose-led-navg-geri-gorus-387959103/detay
yan marspıyel gerı gorus nav 5 yıl garantı ekstradan yapılıyorAbi bu standart power sense değil mi?
ver gazı ver180 milyara passat alacağıma 100 liraya bunu alırım,
Ama denizlide servis açsınlar![]()
ver gazı ver![]()
![]()
Sıcak sıcak fiyatlar........
benzınlı hacı dayı ama buHacı abi mazda'nın gömülecek yanı yok, hele ki şu fiyatlarla gömülmez. Aynı standartta hangi arabayı görüyorsun rakip bi de onun fiyatlarına bak kıyasla![]()
benzınlı hacı dayı ama bu
![]()
Sıcak sıcak fiyatlar........
asuscu kaaarşime selam olsun
Abi valla benzinlisi cok yakmiyor aslinda dogru soyluyorsun su attigin fiyat listesinden sonra aklima yatmadi degil bu araca girisebilirsek pederin olcak ben gemide caliscagim icin ikinci ele ikna edebilmeye caliscam valla.benzinle dizel arasında fiyat farkı kalmadı zatenAyrıca ben dizel sevmiyorum . aslan besleyen yemini esirgemez
![]()
Burdan Nurkan Yurdakul'a selam söylüyor kendisini istifaya davet ediyorum. Mazda'nın ülkemizde satmamsının sebebi cünkü.Halis mi görüyorum yoksa golf 123bin mazda 3 138bin mi fiyatı var![]()
opsıyonlarsan mazda daha ucuza gelıyor amaHalis mi görüyorum yoksa golf 123bin mazda 3 138bin mi fiyatı var![]()
Golf %5 karlılık ile satılıyorsa Mazda 3 %15 karlılık ile satılıyor. Doguş sürümden kazanirken Mazda ne vurursam kardan kazanıyor bence.Mazda abarttı ya. Şöyle mi düşündüler ya zaten satamıyoruz koyalım fiyatı yersen biri gelirse çakarız
altına ımzamı atıyorum aynen oyleBurdan Nurkan Yurdakul'a selam söylüyor kendisini istifaya davet ediyorum. Mazda'nın ülkemizde satmamsının sebebi cünkü.