Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler demin araba pazarında w123 açık mavi 240d gördüm, çok temiz duruyordu, sahibinin kağıda yazdığı kadarıyla orjinaldi, şok oldum. 300 küsur k da 16 civarıydı fiyatı yanılmıyorsam. Çamurluk üstü hariç pas da yoktu. Aşık oldum arabaya ya :(

Beyler demin araba pazarında w123 açık mavi 240d gördüm, çok temiz duruyordu, sahibinin kağıda yazdığı kadarıyla orjinaldi, şok oldum. 300 küsur k da 16 civarıydı fiyatı yanılmıyorsam. Çamurluk üstü hariç pas da yoktu. Aşık oldum arabaya ya :(

alırsan eğer sanayiide bi tamirci ayarla kendine bi de :D

Nabam kahvaltıya gittik ailecenek. Like a bas like a.

Afiyet olsun :D :D bastım sana :D

Carpex'in buğu önleyicisini alıp sıktım, bakalım işe yarayacak mı. Araç içi çok buhar oluyor, özellikle 2'den fazla kişi olunca. Aynı markanın koltuk temizleyicisini almıştım daha önceki araç için iyi değildi, çıkarmamıştı.

Carpex'in yağmur kaydırıcısını kullanan var mı? Marka takıntım yok, Bauhaus'ta o olduğu için soruyorum. Bauhaus, Koçtaş, Tekzen, Metro var yakınımda oradan başka bir üründe tavsiye edilirse olur.

Carpex'in buğu önleyicisini alıp sıktım, bakalım işe yarayacak mı. Araç içi çok buhar oluyor, özellikle 2'den fazla kişi olunca. Aynı markanın koltuk temizleyicisini almıştım daha önceki araç için iyi değildi, çıkarmamıştı.

Carpex'in yağmur kaydırıcısını kullanan var mı? Marka takıntım yok, Bauhaus'ta o olduğu için soruyorum. Bauhaus, Koçtaş, Tekzen, Metro var yakınımda oradan başka bir üründe tavsiye edilirse olur.

su kaydırıcısı için geçen @pulusoglu bi marka önermişti bilemedim

Birkaç yıl önce kullanmıştık biz aynı ürünü de çok başarılı değil diye kalmış aklımda. Buz çözücüsü falan işe yaramıştı da o pek işe yaramamıştı. Bi de camı hassas yaptığına dair bi duyum aldıktan sonra kullanmadık.

Birkaç yıl önce kullanmıştık biz aynı ürünü de çok başarılı değil diye kalmış aklımda. Buz çözücüsü falan işe yaramıştı da o pek işe yaramamıştı. Bi de camı hassas yaptığına dair bi duyum aldıktan sonra kullanmadık.

Buğu önleyici mi su kaydırıcı mı camı hassas yapıyormuş? Öyle bir şey varsa bir daha buğu önleyiciyi de kullanmayayım, ilk defa sıktım az önce. Yıllardır merak ediyorum ama alıp denemiyordum.

sen ne iş yapıyon yav ?

hacı bütçeleri güzel boşver taunusu, honda civic ex veya eg alsın daha iyi :)
Doğalgaz dağıtım şirketinde ana ölçüm istasyonları ve sanayi müşterilerinin ne kadar gaz çektiğini ölçüyorum :D baya uzun da bu kadarı birazcık açıklıyor :D işe girdim ilk 6 ay tam olarak ne yaptığımı bilmiyordum parçalar yavaş yavaş yerine oturuyo :D

camı hassas yapması ıcınde yag oldugundan. su carpex markasının yada turtle ın hıcbır urununden haz etmıyorum bır fııl denedım fıyatı uygun dıye. bahsettıgım su kaydırıcılar gayet guzel raınx 6 ay , bulunabılırse aquapel 1 sene omure sahıp.bu markalarda yag falan da yok. bunu belırtmem gerekır dıye dusunuyorum ama benım arabanın on camındada ısıtma var. aquapel o tur camlarda hafıften bıraz daha yansıtması degısıyor soyle kı karsıdan gelen farlar bıraz daha goz alıyor . normal camlarda ıse ıkı urunde herhangı bır fark yapmıyor. olduda on cam ısıtmalı ıse ekstra bılgı vereyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...