HABER Duyuru

canmemo

Asfalt Kurutucu
3 Eki 2016
6
7
595
Reis gitmesen iyiydi ama yapacak bişey yok Allah yolunu açık etsin (bari bize oralardan video at vlog tarzı özletme kendini)
 

mgdedeoglu

Reis
7 Eyl 2016
3,232
9,855
5,320
36
Stuttgart
Öncelikle üzüldüm ama şaşırmadım. Ülke iyi eğitim almış bir evladını daha kaybetti, bu gidişle daha da kaybeder. Umarım And gittiği yerde mutlu olur. Hem Sinan'a hem And'a başarılar diliyorum.
 

Oguz Akcay

Asfalt Kurutucu
10 Eyl 2016
23
19
595
ben durumu özetliyim sinan and a güvendi işini bıraktı otoparka geldi, otoparktan beklenilen gelir sağlanamadı, and sinana mahçup oldu, kendisi zor durumda kaldı ve bu gidişata bi çözüm bulması gerekiyodu sinanı otoparktan ayıramazdı çünkü sinan and a güvenip bir yola girdi, bu yüzden en mantıklı karar and ın ayrılmasıydı. benim aklıma bu geliyo. zaten bi sessizlik hakimdi belliydi bişeyler olduğu tek korkum bi gün sinanın çıkıp otopark buraya kadarmış demesi inşallah böyle bişeyler okumayız buralarda. And bey gittiğiniz yerlerden araba testleri bekliyoruz ona göre ;)) sağlıcakla tek parça kalın iyi pazarlar...
 

OnurZe

Profesör
12 Eyl 2016
60
72
1,010
27
Ülkemiz beyin göçü vermeye hızla devam ediyor. Maalesef biz Türkiye halkı olarak, kendi ülkemizde sanki yabancıymış gibi yaşadığımız için keşfedilmemiş beyinlerimizi hızla kaybediyoruz. You Tube üzerinden takip ettiğim bazı you tuber lar da aynı şekilde yurt dışına taşınıyorlar. And Abi'nin bence yanlış yaptığı tek konu arkasında 150 binden fazla takipçisini arkada gözü yaşlı bırakması. Otopark.com işine hayatını adamış bir liderden bahsediyoruz. Bu böyle olmamalıydı bence. Ancak And Abi'nin, Amerika'ya taşınmasının en büyük sebeplerinden birinin Türkiye olduğunu düşünüyorum.
 

hakikionur

Panpa
Beta Programı
16 Eyl 2016
519
1,270
2,520
30
Marka
Volvo
etme and abi :( fonda benim için tuncel kurtiz den etme şiiri çalıyor
 
Son düzenleme:

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,617
1
64,386
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
Son bi video falan gelir mi?

Yeni Golf lansmanına And abi gitmişti, onun videosu gelecek bildiğim. Onun haricinde bilmiyorum.


Arkadaşlar bu arada komplo teorileri üretmeyin yahu :) Saygı göstermemiz gerek tercihlerine. O öyle oldu bu böyle oldu kesin şöyledir böyledir her kafadan bi farklı ses çıkıyor ağzımı açık bırakan komplolar görüyorum yapmayın :D
 

emreozukan

Panpa
22 Kas 2016
1,905
4,561
3,720
İnsanların özel hayatlarını bilmeden katı bir cehalet içerisinde yorumlar yapılıyor, And abi iyi bir insan fakat duygusal bağ kurmaya ve duygusal olmaya gerek yok Allah hakkında hayırlısını nasip etsin, inşallah hayatında her şey yolunda gider
ya aynen öyle kaldıki adam gittiği yerde videolar cekmicem yoksa tamamen bağları kopardım demiyor, görevi devrediyorum diyor, gittiği ülkeden hayette videolarına devam edebilir.
 

FurkanAhmetKalem

Asfalt Kurutucu
12 Şub 2017
3
1
545
30
Sivas
Her şeyde bir hayır vardır diye boşa dememişler. Bizler sizi siz olduğunuz, bizden biri olduğunuz, kamera karşısında oynamayıp gerçek olduğunuz için sevdik. İlk defa ayrılık yaşanmıyor ama sırf yollarınızı ayırdınız diye biz Buğra abiyi, Doğan abiyi sevmekten de takip etmekten de vazgeçmedik :) And abide bizim için böyle kalacaktır. Ben Sinan abinin eskisinden dahada iyi işler çıkartacağından eminim. Yani Sinan Reyiz sen nerde biz orda sıkıntı yok :)
 

FurkanAhmetKalem

Asfalt Kurutucu
12 Şub 2017
3
1
545
30
Sivas
Her şeyde bir hayır vardır diye boşa dememişler. Bizler sizi siz olduğunuz, bizden biri olduğunuz, kamera karşısında oynamayıp gerçek olduğunuz için sevdik. İlk defa ayrılık yaşanmıyor ama sırf yollarınızı ayırdınız diye biz Buğra abiyi, Doğan abiyi sevmekten de takip etmekten de vazgeçmedik :) And abide bizim için böyle kalacaktır. Ben Sinan abinin eskisinden dahada iyi işler çıkartacağından eminim. Yani Sinan Reyiz sen nerde biz orda sıkıntı yok :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: sinan

KTolgaE

Profesör
15 Eyl 2016
76
79
1,010
Merhaba arkadaşlar,

Bana kızan arkadaşlar olacaktır ancak ben ayrılığı hem otopark, hem de And için hayırlı bulan taraftayım. And ve Sinan çok başarılı testler çıkardılar. Askerdeydim ve bütün internet kotamı bu videoları izlemek için harcadığımı biliyorum. O denli samimi ve bir o kadar da başarılı buluyordum. Ancak Murat ve Muhip ile başlayan Buğra ve Doğan Kabak ile devam eden ayrılıklarda ben hep mi hatalı tarafın karşısı diye düşündüm. Bu da hatayı And'da bulmama sebebiyet verdi. Devamında da benim gözümde o samimiyeti kaybedip egosu yüksek insan görmeye başladım. Yazıları olsun, son videoları olsun hep en iyi benim düşüncesinde olan biriymiş davranışlarını hissettim. Evet gerçekten belki en iyisi kendisiydi ama onu sevmemizin sebebide mütevazi, içimizden, arkadaşlarımızdan biriymiş tarzı anlatımlarıydı.

Eğer gerçekten başka bir açıklama yapmadan buradan ayrılırsa, ona bu kadar gönül vermiş insana yurtdışına gittiğim için bırakıyorum basitliğinde, duygudan uzak bir mesajla otoparkı bırakırsa kendisine gönül verenlere ve tek başına bunca maddi ve manevi emek harcamış bu siteye ihanet ettiğini düşüneceğim.

Belki yanlış düşünüyorum belki de doğru. Burada kimseyi kızdırmakta değil amacım. Kendisine de yaşanan herşeye rağmen çok büyük saygı duyuyorum çünkü sıfırdan bişey yarattı yüzbinlerce hayran kazandı hiç kolay bişey değil. Türkiyenin en büyük abone sayılı otomobil kanalı oldu. Umarım herşey 1,5 2 sene öncesine kadar ki olan sürece döner. Umarım gelirleri artar, huzurları artar. Onun için de hayırlısı olmasını dilerim.

Saygılarımla.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Ugur ve ShadoWalkn

ALEXIST

Asfalt Kurutucu
14 Eyl 2016
14
18
645
31
Yalova
Yazma ihtiyacı hissettim, belki bu başlıkta ben de dahil yazılanların hiçbiri ayrılık kararının sebebi değildir. Kendimizi yakın hissetmemizin sonucunda genellemeler yaparak çıkarımlarda bulunuyoruz. "Şundan dolayı bu kararı aldı, bundan dolayı böyle oldu, yok ülke yok insanlık vesaire" diye. Çok düşünmeden duygusal yazınca oluyor bunlar. Hepsini boşverelim. Belki And başkan bir anlık düşünceyle bu kararı verdi ve böyle şeyler yazarak kafasında tam bitirmediği gitme düşüncesini güçlendiriyoruz. Gitmesi için eline sebepler sunuyor gibiyiz yani. Bu sebeple dün gece yazdığım gidişini destekler nitelikteki mesajımı silmek istedim çünkü aklını iyice bulandırmak istemiyorum, bi anda yazdığım bir mesajdı... Fakat silemiyorum ne yazık ki.

Demek istediğim belki hala yapılabilecek bir şey vardır. Detaylıca düşünülmesi gereken bir konu çünkü. Burada mutlu olman için biz takipçilerin yapabileceği bir şey varsa elimizden geleni yapalım. Geçmişteki gibi destek isteyin canlı yayınlarla gerekirse. Buralara gelmek için çok zorluk çektiniz bunlardan dolayı diyorum. Herkesin yazdığını, söylediğini bir kenara bırakıp düşünülmesi gereken konular bunlar. ( Ki yaptığına da adım gibi eminim)...Fakat yazma ihtiyacı hissettim işte.
 
Son düzenleme:

stan

Rahmi Tanır
Panpa
8 Eyl 2016
1,713
1
6,421
4,070
36
İzmir
Marka
Alfa Romeo
Keşke And da devam edebilseydi. Herkes gibi hata yapmış, kalp kırmış olabilir. Ama adamın çok büyük emeği, alın teri var bu sitede. Bu site, bugünkü haline And sayesinde gelmiştir. Kişiliği gereği, Sinan bu sitenin kurucusu olamazdı, daha doğrusu bugünlere getiremezdi. Ama Sinan, bugünden itibaren bu siteyi, tek başına da olsa, ileri götürecek enerji ve güce sahip.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım