CetinAdam kullanıcısının son içeriği

  1. CetinAdam

    Kaputtaki koruma filmini çıkardık boya kalkması oluştu

    PPF yaptırın ya da hiç yaptırmayın. Ben kullanmıyorum rötüş boyam var yanımda çok kötü duruma gelirse de boyatırım önemli değil satarken de komple boyalı diye satın. Bu sebeple araba değer kaybetmez, Sıfır araba var galeride.
  2. CetinAdam

    Hangi Oto Yıkamacıları Tercih Ediyorsunuz?

    Kendim hallederim o işleri, genelde her dışarı çıktıgımda ya da 2 seferde bir alt yıkama dahil yapar öyle çekerim garaja. Arabam telefonum ve ayakkabım çok hassasım bu üç eşyamda.
  3. CetinAdam

    Gereksiz Sis Farı Kullanımı

    Ümraniyede insanlar otobanda yürüyor zaten normaldir... Ümraniye işte..
  4. CetinAdam

    Gereksiz Sis Farı Kullanımı

    Kesinlikle katılıyorum... Arabaların fiyatının artmasınada seviniyorum... Herkeste bir araba kapımın önüne koyamıyorum aylık 180 lira kapalı garaj parası vermek zorunda mıyım ? Sağıma soluma araba parkedenleride sevmem daima duvar dibine çekilirim kapı açmayıda bilmiyor hayvanlar. Sonra ben...
  5. CetinAdam

    Gereksiz Sis Farı Kullanımı

    Genelde uzunları açarım, Sağa geçer önüne geçip arka sislerimi açarım. Dibime yanaşanlara ani frenlerimle tedirgin ederim, Korna çalana kornayla tepki veririm. Bir keresinde önüme geçmeye çalışan ticari taksiyi sıkıştırıp kaldırıma otutturmuştum. Sayısız tartışmaya girdim Gecenin bir...
  6. CetinAdam

    İptal olan Volkswagen fabrikasının ardından yeni yatırımlar gelecek mi?

    En son bu ülkeye 1997 yılında Honda yatırım yaparak Şekerpınara fabrika açmış.
  7. CetinAdam

    KAPALI 220 Bin TL'ye Passat alınır mı ? 250 Bin TL'ye Araç Önerileriniz

    Mondeo veya Mazda 6 düşünün derim...
  8. CetinAdam

    Volkswagen Tiguan Highline 1.5 TSI Kullanıcı Yorumu

    Hondayla 15-16 litre yakıtım var 10.5 litre çok değil :) Araba dediğin yakacak benzin aldıktan sonra pompacının çayını içip kaputu açmadan olmaz.
  9. CetinAdam

    KAPALI 2011 Polo GTI

    Benim gözümde p*c arabası. Bunun yerine fazla ele ayaga dusmeyen bir araba bakmalısın. Mesela Corsa 1.2 CDTI ya da benzinli versiyonu. Ya da jazz. Efendice yolunda gidenler sözüm onlara degil. Ögrenci adamsın problem riski az olabilecek arabalara bakmanı tavsiye ediyorum...
  10. CetinAdam

    Sizin İhtiyaçlarınızı Tam Anlamıyla Karşılayan Araç Nasıl Olurdu?

    Cıvıc kullanıyorum ama 2. bir araba olarak 30 a kadar alabılırsem RX8 alırım. 30 dan sonra Volvo S80 düşünürüm Cıvıc içinde güzel bir setup yapıp ara sıra stres atmak ve şaka makinası tarzında bir şeyler yaparım bakalım zaman neler gösterecek..
  11. CetinAdam

    KAPALI 70.000-90.000 TL arası uzun yıllar kullanılabilecek araç tavsiyesi

    Uzun soluklu binecekseniz japon grubuna yönelin bence. Alman grubu kara kutu maalesef. Tavsıye edebileceğim tek Ford Mondeo MK5 kasa olur oda fiyatlarım malum.
  12. CetinAdam

    KAPALI N13 118i sorunlar zinciri

    Sadece 14 km deki arabayla gazlamak fazlasiyla bilincsizliktir. Ben 30 k da Honda nin otomatik vites yagini degistirdigimde gec bile kaldigimi düşündüm.
  13. CetinAdam

    KAPALI N13 118i sorunlar zinciri

    BMW ye ilk sahibi biner derlerde inanmazdım. 37 Binde alınmış araba üstelik !
  14. CetinAdam

    Araçlarınızın Ortalama Yakıt Tüketimi

    Honda Civic ortalama 10 litre
  15. CetinAdam

    Otomobil kiralama deneyimleriniz

    2013 yilinin 20 Haziraniydi. Liseyi 1 yil gecte olsa yeni bitirmis ve arkadaslarimla Kadıköy'de bir Simit Sarayında otururken Karasu ya gitmeye karar vermiştik. O zaman zar zor stajyer maasim ile denklestirip uzerine kredi kartindan cektirip nakit para almistim 200 TL bir yerden :) Aksamina...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım