2013 yilinin 20 Haziraniydi. Liseyi 1 yil gecte olsa yeni bitirmis ve arkadaslarimla Kadıköy'de bir Simit Sarayında otururken Karasu ya gitmeye karar vermiştik.
O zaman zar zor stajyer maasim ile denklestirip uzerine kredi kartindan cektirip nakit para almistim 200 TL bir yerden

Aksamina Kayisdagi tarafindan 2009 model Mavi renk bir Hyundai Accent Era vermislerdi 1.4 Benzinli.
2 gun dedik en az 4 gun kiralaniyormus gunlugu 100 liradan 400 nakit verip depoyuda fullemistim tabi gene kredi kartindan(annemin)

))
Bu arada 2 aylik Ehliyet sahibiyim 21 haziran gecesi yollara düştük 3 arkadas araba 100 km/h gecince direksiyon titriyordu belli ki lastikler balans istiyor. Zaten arka lastiklerinde iplikleri cikmisti nasil gitmişim onlarla oralara hayret ediyorum simdi... Ben kendim kiraladıgim tarihler arasi bir rapor duzenleyip imzalayip vermistim o donemler bos kağıda imza attirmalar dolandirilanlar coktur bilirsiniz. Neyse 11.30 da ciktik 200 km yol gittik yarim depo benzin yaktik ama eglenceliydi videolar resimler halen saklarim ama bakmam

Orada da ilginç seyler yasadik tabi ama en ilginci benim 19 yasimda olmamdi
Kendime guveniyordum teslim ederken arabayi bir kac saat onceden teslim etmistim ve yikamistim sonradan benim arastirmalarim sonucu araba 2011 yilinda Bagcilar tarafinda yanlis hatirlamiyorsam bir kiza carpip kacmislar kaportacı da da yaptirmislar. Polis olayin üstüne gitmis oyle kaportacida anlatmış olan biteni.
O kendi hazirladigim rapor tutanagini 6 yil sakladim 2 ay once cope attim

bu arada merdiven alti bir yerdi kiraladigim yer ve araci teslim ederken bir daha araba lazim olursa kapının onune kadar getiririz sizin gibi sorumlu ve titiz musteriler hep olsa keske diyip normalde trafik cezalari vs gibi durumlar olursa diye o tur tutanaklari 15 gun sonra verirlerdi ben arac tesliminde almistim. Kiraladigi aracin kaputunu kim acar ki onlarda haklıydı

ilk arabami 22 yasimda aldim su avatarimdaki oyuncak. Valla insanin kendi arabasi gibi yok diyorum...