'04 1.4 16V Vw Polo Basicline Otomatik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alkın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
Hayırlı olsun, yeni aracınız yaşına göre oldukça temiz kondisyonda gözüküyor.
Kazasız belasız sağlıklı günler de kullanın inşallah.

Hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim. Benim de 2004 model Megane'ımın plakası AD'ydi ama 2003 çıkışlıydı öyle bir durum bunda da olabilir. İlk plakası, ilk sahibi güzelmiş gerçekten. Sağ arka stop yan sanayi sanıyorum, tek gözüme takılan o, görmüşsünüzdür ve halledeceksinizdir eminim, maşallah diyelim.🧿

Hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim. Benim de 2004 model Megane'ımın plakası AD'ydi ama 2003 çıkışlıydı öyle bir durum bunda da olabilir. İlk plakası, ilk sahibi güzelmiş gerçekten. Sağ arka stop yan sanayi sanıyorum, tek gözüme takılan o, görmüşsünüzdür ve halledeceksinizdir eminim, maşallah diyelim.🧿
çok sağol abi,

araba tek darbesini oradan almış, muhtemelen yan sanayi.

planlarımın arasında o da var, çok sağol

Fotolarda da görünen (bknz: direksiyonun sol üst kısmında, göğsün hemen önünde) park sensörü ekranı sadece sağ köşe için çalışıyordu, diğer 3'ü yoktu.

Kuzenim arabayı ilk aldığında hediye olarak ben almıştım zaten park sensörü kitini, arkaya montajı yapılmıştı ancak 1,5 sene içinde bozulunca sabah montajı yapan Serdar Oto elektrik'te bir kontrol ettireyim dedim.

Sensörler sağlam çıktı ancak park sensörü modülünün arka cam suyu hortumun altına koyulması, hortumun da damla damla su kaçırması sebebiyle modülü bozmasından kaynaklı olarak 4 sensörden 1'i çalışıyordu.

Modül ve ekran değişti, sensörler eskisiyle aynı kaldı. Şimdi düzgün çalışan bir park sensörümüz var.

Fotoğrafını çekmedim ancak modulün resmini internetten aldığım ekran görüntüsü ile ekleyeyim:

1762254624688.jpeg

Fotoğrafların kendine has bi huzuru var resmen. Gerek Polo gerek arkaplanı insanı 2000'lerde gibi hissettiriyor. Eski fotoğrafları anımsattı. 🙂

Hayırlı olsun. İlk otomobilim, bunun facelift versiyonu 9n3 kasa Polo'ydu. manueldi ama benimki. İstanbul'dan alıp Kars'a götürmüştüm. gündüz gözüyle bir daha gördüğüm Erzurum-Kars arası yolları 160-170 km/s hızlara başka otomobillerimle bir daha hiç geçmedim. :D polo gece vakti o yolları bana nasıl güvenli hissettirdi hiç anlamamıştım.

Fotoğrafların kendine has bi huzuru var resmen. Gerek Polo gerek arkaplanı insanı 2000'lerde gibi hissettiriyor. Eski fotoğrafları anımsattı. 🙂
Hayırlı olsun. İlk otomobilim, bunun facelift versiyonu 9n3 kasa Polo'ydu. manueldi ama benimki. İstanbul'dan alıp Kars'a götürmüştüm. gündüz gözüyle bir daha gördüğüm Erzurum-Kars arası yolları 160-170 km/s hızlara başka otomobillerimle bir daha hiç geçmedim. :D polo gece vakti o yolları bana nasıl güvenli hissettirdi hiç anlamamıştım.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Evet yol tutuşu ve virajlarda hissettirdikleri gerçekten gayet iyi. Çok sağolun.