çok sağol abi,Hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim. Benim de 2004 model Megane'ımın plakası AD'ydi ama 2003 çıkışlıydı öyle bir durum bunda da olabilir. İlk plakası, ilk sahibi güzelmiş gerçekten. Sağ arka stop yan sanayi sanıyorum, tek gözüme takılan o, görmüşsünüzdür ve halledeceksinizdir eminim, maşallah diyelim.![]()
Çok güzel duruyor gerçekten, peki kauçuk paspaslar gibi temizliği kolay mı ?Ekli dosyayı görüntüle 52555Ekli dosyayı görüntüle 52556Ekli dosyayı görüntüle 52554
Selamlar,
Eve giren araçların vazgeçilmezi olarak EvaPaspas aldım. Gerçekten arabanın içinin kirlenmesini çok geciktiriyor. Tavsiye ederim.
Yarın da aldığım seramik waxı uygulayacağım.
Basınçlı suyu tutarak temizlemesi zor.Çok güzel duruyor gerçekten, peki kauçuk paspaslar gibi temizliği kolay mı ?
Fotoğrafların kendine has bi huzuru var resmen. Gerek Polo gerek arkaplanı insanı 2000'lerde gibi hissettiriyor. Eski fotoğrafları anımsattı.Ekli dosyayı görüntüle 52591Ekli dosyayı görüntüle 52593Ekli dosyayı görüntüle 52592Ekli dosyayı görüntüle 52594Ekli dosyayı görüntüle 52595Ekli dosyayı görüntüle 52596Ekli dosyayı görüntüle 52597Ekli dosyayı görüntüle 52598
Dün Turtle Wax Ceramic katkılı katı wax'ı uyguladım. Parlaklık gözle farkedilir seviyede arttı, ömür ve su iticilik vs nasıl olacak bakalım.
Fotoğrafların kendine has bi huzuru var resmen. Gerek Polo gerek arkaplanı insanı 2000'lerde gibi hissettiriyor. Eski fotoğrafları anımsattı.![]()
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Hayırlı olsun. İlk otomobilim, bunun facelift versiyonu 9n3 kasa Polo'ydu. manueldi ama benimki. İstanbul'dan alıp Kars'a götürmüştüm. gündüz gözüyle bir daha gördüğüm Erzurum-Kars arası yolları 160-170 km/s hızlara başka otomobillerimle bir daha hiç geçmedim.polo gece vakti o yolları bana nasıl güvenli hissettirdi hiç anlamamıştım.