16 yaşında hem lise okuyor hem sanayide çıraklık yapıyordum
lan ben 16 yaşındayken internet cafeye gitmek için harçlıklarımdan para biriktiriyodum biriktirdikten sonra izin alamayıp gidemiyodum bi de
Oooo altında da 458 ?Ben 16 da bir teknoloji firmasında çalışmaya başlamıştım.
Yaşlandım.
bence polo
hayret Honda kullanıcısının daha renkli olmasını beklerdimHonda City.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gene mi geldin16 yaşında ayakkabı kutularına bi sevgim vardı. Aldığım ayakkabıların kutularını hiçbir zaman atmadım. Ayakkabı tamircisinin yanında çalıştım ve lise okudum![]()
orhan babayı örnek aldımGene mi geldin![]()
hayret Honda kullanıcısının daha renkli olmasını beklerdimsen bildiğin 1.4 dizel dsg beyaz renk polo kullanıcısı gibisin
şaka şaka
ahahha inşallahPara yok. Sonraki hedef 420 insallah. Perti de olsa yeter.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
silindirin içerisine tek valften yakıt/hava almak var birde çift valften yakıt/hava almak var, aynı şekilde egzos gazı tahliyesi için çift valf olması daha iyi
Sen de mi banlandın?16 yaşında ayakkabı kutularına bi sevgim vardı. Aldığım ayakkabıların kutularını hiçbir zaman atmadım. Ayakkabı tamircisinin yanında çalıştım ve lise okudum![]()
ismini vermek istemiyorm ilahi paylaştğm için banladılarSen de mi banlandın?
bana karşı değil, 16v önemi olmaz diyerek tek eksantrikten 16v çıkarmak için üstün mühendislik yaparak motor üreten Honda ya karşı ayıp etmiş olursun@motorsinann peki değişken subap zamanlaması olmadığı sürece 4 silindirli bir motorun 8 ya da 16 valf olması çok da önemli değildir (özellikle performans anlamında) desem ayıp mı etmiş olurum?
Ne diyeyim hayırlısı olsun bu hesabından yürür gidersin artıkismini vermek istemiyorm ilahi paylaştğm için banladılar
Bunu buradan da alın
Ben ne ettim sanaBunu buradan da alın
Her yerden alın
Diğeri 27sinde açılacak sıkıntı yok da dayanamadım özledim sizi. berkinkayı özlemedim.Ne diyeyim hayırlısı olsun bu hesabından yürür gidersin artık