Eyv yakışıklıHayırlı olsun brom @DouglasAdams
KULLANICI HATASIEyvallah bro tel maşa birşeyle kapı iç kilit mekaniği yapmış sarhoş italyan mühendisleri.Senlik bişey yok Benlik de bişey yok
Gel gel geldiğinde kahve içeriz. Airbag için 2 saattir telefonla olayı anlatıyorum eve geldikten sonra da tutturmuşlar sarmal hatası bu diye.Artık acelesi olmadığı için boş vakitlerimde airbagcilere baktıracağım biri illa ki sorununu anlar stilonun
Gittim ona da 250 TL dedi airbag e bakmadan obd ye takmadan o yüzden güven vermedi.Önerin için teşekkürler dostum3. Sanayiden 2. Sanayiye geçerken arka yolda opeti az geçince sol kolda büyük bir airbagci var. Baya iyi iş yapıyorlar diye duymuştum. Yanlış hatırlamıyorsam adı airbagçi Oğuz'du. Bir de oraya gösterin isterseniz.
Rica ederim, ne demek.Gittim ona da 250 TL dedi airbag e bakmadan obd ye takmadan o yüzden güven vermedi.Önerin için teşekkürler dostum
Airbag zembereğinde sıkıntı olabilir geçenlerde arkadaşın i20 de airbag ışığı yandı zemberek değişimi ile düzeldiGittim ona da 250 TL dedi airbag e bakmadan obd ye takmadan o yüzden güven vermedi.Önerin için teşekkürler dostum
.
Abi bu modeller çok hor kullanılıyor, hep ondan oluyor bunlar ya..KULLANICI HATASI
hayırlı olsun, bu lastikler cidden f/p ürünü, 5 gün önce aldım yol sesi ve tutuşu baya bir fark etti tabi yol sesi farkına önceki lastiklerin 2015te takılmış olması ve ön arka çiftlerin başka marka olması da etken. kazasız belasız sürüşler dilerimNihayet lastikleri yenileyebildim. Konunun en başında da dediğim gibi Falken Euroall Season AS210 aldım. F/P ürünü olduğunu düşünüyorum.
Bütçem gereği ya sadece yazlık alabilecektim ya da 4 mevsim. Kışın bir de kışlık almaya bütçe ayıramayacağımdan, kışında yazlık lastikle gezmek yerine 4 mevsim tercihinde bulundum. Fazla bir beklentim yok, bu fiyata parasının karşılığını verse yeter.
Şu an da bitik 15 üretim CC'ler üzerinden çıktığı için güzel hissettiriyor haliyle ama ne durumda olacağını 1 yıl falan sonra görmek lazım.
Şu an söyleyebileceğim, yol sesi yok gibi bir şey.
Ekli dosyayı görüntüle 20058
Bu arada takıntılı kişiliğimin kurbanı olarak, "ulan bu alt oksijen sensörünü değiştirdikte, diğerinide değişelim çift çift değişsin" mantığıyla, yine Bosch marka alarak, diğer oksijen sensörünüde değiştirdim.
Sağol seyficimhayırlı olsun, bu lastikler cidden f/p ürünü, 5 gün önce aldım yol sesi ve tutuşu baya bir fark etti tabi yol sesi farkına önceki lastiklerin 2015te takılmış olması ve ön arka çiftlerin başka marka olması da etken. kazasız belasız sürüşler dilerim
Geçmiş olsun var mı bi ihtiyacın?Bugün stilo hararet yaptı.Yedek su deposu çatlamış.Neyseki motorda bir sıkıntı yok yapılan testlerde.Yedek su deposunu değiştik hortumları değiştik.Depoya sensör taktık devam ediyoruz
Bir paket cugaraGeçmiş olsun var mı bi ihtiyacın?
Geçmiş olsun bro, erken farketmeniz hayat kurtarmış. Depoya sensör takma olayı nasıl oluyor hic bilgim yok. Aydinlatirsan sevinirim.Bugün stilo hararet yaptı.Yedek su deposu çatlamış.Neyseki motorda bir sıkıntı yok yapılan testlerde.Yedek su deposunu değiştik hortumları değiştik.Depoya sensör taktık devam ediyoruz
Müşür koyuyorlar deponun altına,aküden güç alan.İçeri de alıcı soketi.Lpg depo kiti gibi bişi su azalırsa ötüyorGeçmiş olsun bro, erken farketmeniz hayat kurtarmış. Depoya sensör takma olayı nasıl oluyor hic bilgim yok. Aydinlatirsan sevinirim.
Boğaz kelebeği sökülüp takıldıktan sonra adaptasyon yapılması gerekir . Eğer usta onu yapmadiysa aracta bazı gariplikler meydana gelebilir .Dün canım sıkkındı stiloyla sanayiye uğradım ustama bıraktım dedim al abi sende dursun 2 saat mıncıklarsın ne yapmak istersen yaparsın(param vardı gözüne çarpan bişey varken sorun yaratmadan çözsün kafası) gaz kelebeğini söktü temizledi taktı usta da.Bu sabah araba kontak çevirmedi alla alla olduk.Neyse babam 5 dk önce sanayiden ustayı evin yakınında oturduğu için işe gitmeden çağırtmış.Kontak içindeki dişlilerden biri kırılmış anahtar dönmüyormuş.Düz kontak yapıp motoru açıp çalıştırmış nasıl yaptıysa.Sanayide 20 liraya kontak değişmişler devam..