Eğer temiz, hasarı az iyi durumda bulabiliyorsanız mondeo tabiki de alın. D segment araba, boyut farkı, yol tutuş, hızlanma her şey fark eder. Makam aracına geçişin başı D segmentidir.Merhaba arkadaşlar, 2011 Ford Focus Titanium sahibiyim. Aklımda 2011 Titanium Ford Mondeo'ya geçme fikri var. Sizin düşünceleriniz nedir, ne gibi artıları olur benim için?
ABS-Anti Blokaj Fren Sistemi |
ASR-Elektronik Patinaj Önleme Sistemi |
Diz Hava Yastığı |
ESP-Elektronik Stabilizasyon Programı |
Isofix |
Perde Hava Yastığı |
Yokuş Kalkış Desteği |
Arka Kol Dayama |
Bluetooth |
Dijital Klima |
Elektrikli Camlar (Otomatik Camlar) |
Elektrikli Sürücü Koltuğu |
Fonksiyonel Direksiyon |
Hafızalı Sürücü Koltuğu |
Hız Sabitleyici |
Ön Kol Dayama |
Otm.Kararan Dikiz Aynası |
USB Bağlantısı |
Yol Bilgisayarı |
Alaşımlı Jant |
Elektrikli Aynalar |
Far Sensörü |
Isıtmalı Aynalar |
LED Gündüz Sürüş Farları |
Park Sensörü |
Sis Farı |
Yağmur Sensörü |
Hafızalı koltuk olabilir. Bir ihtimal diz havayastığı de Mondeo'daki ekstralar olabilir. Emin olmamakla birlikte Focus'ta olup Mondeo'da olmayan 230V priz olabilir.Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Ben şunu merak ediyorum 2011 titanium focus da olmayıp ta 2011 titanium mondeo da olan hangi donanımlar var?
Hocam, 3.5 kasa focuslar 200 bin den başlıyor ama.10 yaşında bir D segment hele ki koç grubunun getirdiği ve piyasası olmayan bir model. Hiç uğraşmam 5-6 senelik mk3,5 falan focusa geçerim. Yalıtım falan 10 yıllık D segmentinden iyi olabilir.Yalıtım sağlayan parçaların eskiliği göz önüne alınırsa
O zaman 3 bakarızHocam, 3.5 kasa focuslar 200 bin den başlıyor ama.
konfor ve yalıtım artar, arka yaşam alanı azalır, klostrofobi artar, yol tutuş artar ama direksiyon hissi biterArkadaşlar merhaba, daha genç bir araca geçme fikri şua da aklıma daha fazla yattı. Titanium paket focus 3
kasa düşünüyorum siz ne dersiniz, fikirleriniz nedir? Titanium paket Focus 2.5'dan Titanium paket Focus 3'e geçersem nasıl bir deniyim yaşarım?
aralarında fiyat olarak çok fark yoksa geçilir. Focus 3, yol tutuş, konfor, tasarım, yalıtım olarak güzel bir araç. Focus 2.5'a göre bagajı küçüktür ama normal kullanım için yeterli. 1.6 ti-vct powershift'lerden ve lpg'den uzak durdukça başınızı ağrıtmaz.Arkadaşlar merhaba, daha genç bir araca geçme fikri şua da aklıma daha fazla yattı. Titanium paket focus 3
kasa düşünüyorum siz ne dersiniz, fikirleriniz nedir? Titanium paket Focus 2.5'dan Titanium paket Focus 3'e geçersem nasıl bir deniyim yaşarım?