1 milyon km'den sonra kendi kendine sıfırlıyor mu yoksa devam mı ediyor sanırım hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz![]()
999999 da sabit kalmış accentte.Bu araba 1.4 atmo lpgli ve hiç reflektiye görmemiş1 milyon km'den sonra kendi kendine sıfırlıyor mu yoksa devam mı ediyor sanırım hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz![]()
Evet, şimdi yorumlara baktım orada gördüm. Ben bu aracın sahibinin yerinde olsam Hyundai yetkililerine aracı reklam olarak satarım. Düşünsenize bundan daha iyi reklam mı olur999999 da sabit kalmış accentte.Bu araba 1.4 atmo lpgli ve hiç reflektiye görmemiş
1 milyon km ve reflektiyesiz...Evet, şimdi yorumlara baktım orada gördüm. Ben bu aracın sahibinin yerinde olsam Hyundai yetkililerine aracı reklam olarak satarım. Düşünsenize bundan daha iyi reklam mı olur![]()
geleceğimi görür gibiyim <3 araç şu an 290 bin civarı bnmEvet, şimdi yorumlara baktım orada gördüm. Ben bu aracın sahibinin yerinde olsam Hyundai yetkililerine aracı reklam olarak satarım. Düşünsenize bundan daha iyi reklam mı olur![]()
Sıfır taksiyi geçtim ben bir kaç yüz bin euro'dan aşağı para almam. Hyundai tüm dünyada araçlarını tanıtabilmek için milyon euro'lar harcıyor tıpkı diğer markalar gibi. Böyle bir reklamı 1-2 milyon euro harcasan bile yapamazsın, yani bu etkiyi yaratmaz1 milyon km ve reflektiyesiz...
Mükemmel bi değer 0 taksi verilmesi ve bu arabanın durumunun incelenmesi gerek bence
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşaallah maşaallahgeleceğimi görür gibiyim <3 araç şu an 290 bin civarı bnmhala da canavar gibi namussuz yaa
Yaani 1 milyon km ve lpgli devirmek kolay değil ve hala lpgde 170 görüyor namussuzSıfır taksiyi geçtim ben bir kaç yüz bin euro'dan aşağı para almam. Hyundai tüm dünyada araçlarını tanıtabilmek için milyon euro'lar harcıyor tıpkı diğer markalar gibi. Böyle bir reklamı 1-2 milyon euro harcasan bile yapamazsın, yani bu etkiyi yaratmaz![]()
valla nazar değecek diye korkuyom yaMaşaallah maşaallahFirma isterse fiyatı yüksek tut
![]()
Aynen öyle, şu dayının biraz ticari zekası varsa bu mevzuyu yüksek paralara çevirebilir. Dalgasına da demiyorum gerçekten ciddi paralar alabilir. Reklam denilen şeyde bazen milyonlar harcıyorsun ve istediğin etkinin yarısını bile yakalamıyorsun ki 1 milyon km üstelik lpg'de, üstelik rektifiyesiz.. İyi para iyiYaani 1 milyon km ve lpgli devirmek kolay değil ve hala lpgde 170 görüyor namussuz
Daha 700 küsür bin km var önünde, bol şansvalla nazar değecek diye korkuyom yaaynı araçtan yeniden üretmelerini isterim...
Bence dayidan taksi çıkması olarak forumca 4-5 kisi ortak alalım gelen parayı bölüşürüzAynen öyle, şu dayının biraz ticari zekası varsa bu mevzuyu yüksek paralara çevirebilir. Dalgasına da demiyorum gerçekten ciddi paralar alabilir. Reklam denilen şeyde bazen milyonlar harcıyorsun ve istediğin etkinin yarısını bile yakalamıyorsun ki 1 milyon km üstelik lpg'de, üstelik rektifiyesiz.. İyi para iyi![]()
Vur kafasına al ekmeğini he çok çakalsın çokBence dayidan taksi çıkması olarak forumca 4-5 kisi ortak alalım gelen parayı bölüşürüz
Yorumlarda filan yazmışlar Hyundai Türkiye'ye belirt diye filan dayı yemez zatenVur kafasına al ekmeğini he çok çakalsın çokGece gece ne cinliklere çalışıyor kafamız var ya
![]()
benim aracı 999.990kmye çekelim yazılımla daha kolayVur kafasına al ekmeğini he çok çakalsın çokGece gece ne cinliklere çalışıyor kafamız var ya
![]()
Bizim millet çakal kardeşim, bizden önce düşünen hesabını yapan var bununYorumlarda filan yazmışlar Hyundai Türkiye'ye belirt diye filan dayı yemez zatenBen olsam Hyundai Global'e kadar işi götürürdüm vallaha
Mühendisler anlar onu anlar, anlamıyorlarsa zaten büyük sıkıntıbenim aracı 999.990kmye çekelim yazılımla daha kolaybir de video çekerim üstüne ben tm ya aldık parayı xD <3
aslında mantıklı D: bak şimdi her yıl fazladan 50.000-70.000km ekleyeceksin göstergeye öyle de muayeneye girersinMühendisler anlar onu anlar, anlamıyorlarsa zaten büyük sıkıntı![]()
Arada bir kaç bin km kaptırırız diyorsun olabilir aslındaaslında mantıklı D: bak şimdi her yıl fazladan 50.000-70.000km ekleyeceksin göstergeye öyle de muayeneye girersinbenzinliden sonra dizel de 1milyon km yaptı şoq
![]()