400 bin km deviren ilk Tesla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, şimdi yorumlara baktım orada gördüm. Ben bu aracın sahibinin yerinde olsam Hyundai yetkililerine aracı reklam olarak satarım. Düşünsenize bundan daha iyi reklam mı olur :D
1 milyon km ve reflektiyesiz...
Mükemmel bi değer 0 taksi verilmesi ve bu arabanın durumunun incelenmesi gerek bence

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 milyon km ve reflektiyesiz...
Mükemmel bi değer 0 taksi verilmesi ve bu arabanın durumunun incelenmesi gerek bence

Sıfır taksiyi geçtim ben bir kaç yüz bin euro'dan aşağı para almam. Hyundai tüm dünyada araçlarını tanıtabilmek için milyon euro'lar harcıyor tıpkı diğer markalar gibi. Böyle bir reklamı 1-2 milyon euro harcasan bile yapamazsın, yani bu etkiyi yaratmaz :D

Sıfır taksiyi geçtim ben bir kaç yüz bin euro'dan aşağı para almam. Hyundai tüm dünyada araçlarını tanıtabilmek için milyon euro'lar harcıyor tıpkı diğer markalar gibi. Böyle bir reklamı 1-2 milyon euro harcasan bile yapamazsın, yani bu etkiyi yaratmaz :D
Yaani 1 milyon km ve lpgli devirmek kolay değil ve hala lpgde 170 görüyor namussuz :)

Yaani 1 milyon km ve lpgli devirmek kolay değil ve hala lpgde 170 görüyor namussuz :)

Aynen öyle, şu dayının biraz ticari zekası varsa bu mevzuyu yüksek paralara çevirebilir. Dalgasına da demiyorum gerçekten ciddi paralar alabilir. Reklam denilen şeyde bazen milyonlar harcıyorsun ve istediğin etkinin yarısını bile yakalamıyorsun ki 1 milyon km üstelik lpg'de, üstelik rektifiyesiz.. İyi para iyi :D

Aynen öyle, şu dayının biraz ticari zekası varsa bu mevzuyu yüksek paralara çevirebilir. Dalgasına da demiyorum gerçekten ciddi paralar alabilir. Reklam denilen şeyde bazen milyonlar harcıyorsun ve istediğin etkinin yarısını bile yakalamıyorsun ki 1 milyon km üstelik lpg'de, üstelik rektifiyesiz.. İyi para iyi :D
Bence dayidan taksi çıkması olarak forumca 4-5 kisi ortak alalım gelen parayı bölüşürüz

aslında mantıklı D: bak şimdi her yıl fazladan 50.000-70.000km ekleyeceksin göstergeye öyle de muayeneye girersin :D benzinliden sonra dizel de 1milyon km yaptı şoq :D
Arada bir kaç bin km kaptırırız diyorsun olabilir aslında :D 1 milyon km ile 800-900 bin km arasındaki yıpranma payı farkını anlayacak mühendisi alnından öperim zaten :D Dizelde o iş biraz sıkıntı, hiç bir şey olmasa yeni turbo ve enjektör gerekir :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...