Göremeyeceğiz sıkıntı ordaZararin neresinden donersek kar kardir bebirde farkli hukumet gorelim olmadi diger secimde yollariz nolcak.

Göremeyeceğiz sıkıntı ordaZararin neresinden donersek kar kardir bebirde farkli hukumet gorelim olmadi diger secimde yollariz nolcak.
Eğer doğru adımlar atılırsa neden düşmesin ki? Engel nedir yani? Gelen hükümet anında güven ortamı sunarsa, yatırımcı anında gelecektir.Yeni hükümetle 3.7 lere kalıcı olarak düşünenler var üretmeyen ülkenin sadece hükümet değişimi ile reform olacağına inanıyorlarya ona bitiyorum![]()
Şuna benziyor,Sürekli para harcayan, ancak çalışıp para kazanmayan bir insanın sonu ne olur ?
Borcu gelirinden kat kat fazla olan insanın sonu ne olur ?
O zmn emekliden oy kaybı olurAllah nasip eder de hükümet değişirse can-ı gönülden talebimdir. Mevcut durumu düzeltmek ve kalkınma hamlelerinde kullanmak için kaynak arayışına gireceklerse önce emekli maaşlarını kessinler. Ben ve eşim çalışıyoruz. Ana babalarımıza durum düzelene kadar bakarız. Herkes de kendi anasını babasını yanına alsın bir süre.
Bu hükümeti ayakta tutan tuzu kuru emekliler bence. Maaşları kesilmeden de kafalarına dank etmeyecek bazı şeyler.
Olsun. Ananemin oyunu kim bilir kaç seçimdir dayım kullanıyor zaten. Kendi kullanmadığı oyu kaybolsa ne olur?O zmn emekliden oy kaybı olur
bnce gelir vergisini arttıralım nie emeklilere karışıon krdş yaAllah nasip eder de hükümet değişirse can-ı gönülden talebimdir. Mevcut durumu düzeltmek ve kalkınma hamlelerinde kullanmak için kaynak arayışına gireceklerse önce emekli maaşlarını kessinler. Ben ve eşim çalışıyoruz. Ana babalarımıza durum düzelene kadar bakarız. Herkes de kendi anasını babasını yanına alsın bir süre.
Bu hükümeti ayakta tutan tuzu kuru emekliler bence. Maaşları kesilmeden de kafalarına dank etmeyecek bazı şeyler.
Allah nasip eder de hükümet değişirse can-ı gönülden talebimdir. Mevcut durumu düzeltmek ve kalkınma hamlelerinde kullanmak için kaynak arayışına gireceklerse önce emekli maaşlarını kessinler. Ben ve eşim çalışıyoruz. Ana babalarımıza durum düzelene kadar bakarız. Herkes de kendi anasını babasını yanına alsın bir süre.
Allah nasip eder de hükümet değişirse can-ı gönülden talebimdir. Mevcut durumu düzeltmek ve kalkınma hamlelerinde kullanmak için kaynak arayışına gireceklerse önce emekli maaşlarını kessinler. Ben ve eşim çalışıyoruz. Ana babalarımıza durum düzelene kadar bakarız. Herkes de kendi anasını babasını yanına alsın bir süre.
Bkz. Futbolda dönen parabiraz vicdansız davranmıyor musun? Yıllarca insanlar çalıştırılıp maaşlarından yüksek kesintiler yapılarak sömürüldü, sırf emekli olunca elden ayaktan düşünce çalışmak zorunda kalmayayım diye. Emekliden önce kesilmesi gereken çok daha fazla yer var.
Bkz. Futbolda dönen para
Masallar ülkesi var, harikalar ülkesi var, rüyalar masallar vs ülkeleri var. Biz harbiden saçmalıklar ulkesiyizMuharrem İnce demişti ya, gençlere 19 Mayıs'da 500 er lira diye, nası yapcaksın diye sorduklarında, sarayın ışıklarını kapatıcam demişti![]()
İnşallah trollemek adına söylüyorsunuzdur. Annem babam emekli, ben öğrenciyim, böyle bi durumda bize de siz bakarsınız beni de siz okutursunuz artıkAllah nasip eder de hükümet değişirse can-ı gönülden talebimdir. Mevcut durumu düzeltmek ve kalkınma hamlelerinde kullanmak için kaynak arayışına gireceklerse önce emekli maaşlarını kessinler. Ben ve eşim çalışıyoruz. Ana babalarımıza durum düzelene kadar bakarız. Herkes de kendi anasını babasını yanına alsın bir süre.
Bu forumda gördüğüm en saçma yorumlardan biriydi. Millet kendi geçinemiyor bir de anne babasına mı bakacak ?Allah nasip eder de hükümet değişirse can-ı gönülden talebimdir. Mevcut durumu düzeltmek ve kalkınma hamlelerinde kullanmak için kaynak arayışına gireceklerse önce emekli maaşlarını kessinler. Ben ve eşim çalışıyoruz. Ana babalarımıza durum düzelene kadar bakarız. Herkes de kendi anasını babasını yanına alsın bir süre.
Şaka? Kimsesi olmayan emekliler ne yapacak? Olsa da, herkes anne ve babasına bakabilecek mi? Herkes, üst düzey gelirli değil. Asgari ücret alıp, kirası, faturası, ev geçimi, çocuk masrafları ve öğretim masrafları + anne+baba, varsa eşinin de anne babası.Allah nasip eder de hükümet değişirse can-ı gönülden talebimdir. Mevcut durumu düzeltmek ve kalkınma hamlelerinde kullanmak için kaynak arayışına gireceklerse önce emekli maaşlarını kessinler. Ben ve eşim çalışıyoruz. Ana babalarımıza durum düzelene kadar bakarız. Herkes de kendi anasını babasını yanına alsın bir süre.
Geç de olsa müdahele geldi. Gelmeyedebilirdi. Hadi hayırlısı, bakalım neler olacak...Merkez bankası faizlere müdahele edecektir. 4.60 önemli bir sınır derler ekonomistler, hepsi bir şey bilmiyor olamaz. Faiz attırımı ile 4-4.5 arasına çekilecektir.
Müdahele geldi ama etkisi kısa sürecek gibi duruyor... Umarım yanılırım.Geç de olsa müdahele geldi. Gelmeyedebilirdi. Hadi hayırlısı, bakalım neler olacak...
Seçime kadar bir şekilde 4.60'ın altında tutarlar. At fava bekle. (Zaman zaman üstüne çıkabilir)Müdahele geldi ama etkisi kısa sürecek gibi duruyor... Umarım yanılırım.