Benden sana gelsin:
Ekli dosyayı görüntüle 13295
insanın canını acıtacak kadar doğru ...
Benden sana gelsin:
Biz ölek yaa.. cidden toplu ca ölek
yok artık bide AGV(ahirete geçiş vergisi) mi alacaklar şimdi bideyok ölme kardeş...
Vergini ver sen peşin peşin ..
Offf yaaaa.. sinirim bozuldu, kendi kendime gülüyorum![]()
Bilmediğim için soruyorum. Ohalin doların yükselmesine etkisi nedir?Doları uzun dönemli durdurmanın ya da reel olarak düşmesini sağlamanın tek yolu siyasi inatların sona erdirilmesi ile mümkün olduğu aşikardır. Ohali bitirmesi gibi. Özel bir yasa çıkartıp, fetö ile ilgisi tespit edilenlere şu şu şu işlemler yapılacaktır deseler ve Ohal'e son verseler döviz yine sakinler. Ama fetö ayağına fetö dışı işleri de bakanlar kurulundan 1 - 2 günde geçirmek için (torba yasalar vs) ohal'i kaldırmıyorlar. Kendiler bilir. Geldiğimiz durum ortada.
Yatırımcı dediğin güvenli/ sakin liman arar veya gözü karartır büyük risk karşılığı büyük karşılık bekler. Ohal kapsamında herhangi bir şirkete el konulabilir, insanlar sorgusuz sualsiz işten atılabilir, demokrasinin ve kanunun yerini kolluk kuvvetinin alması demektir. 5-10 yıl önce ülkeye para getiren yatırımcı lan bu Türkiye'de ne olacağı belli değil ben en iyisi bu parayı xx ülkesine götüreyim der. Yabancı yatırımcı ülkeye para getirince ekonomi çok iyi, yükselen Türkiye, BMW/ Mercedes, gökdelen vb, yabancı yatırımcı parayı başka ülkeye götürünce dış güçler bize operasyon yapıyor...Bilmediğim için soruyorum. Ohalin doların yükselmesine etkisi nedir?
Ohal'de Bakanlar Kurulu kısa sürede meclise sunmadan istediği yasayı geçirebilir. Bundan tedirgin olan piyasalar diken üstünde kaldıkları için dövizin tansiyonu düşmüyor. Yani piyasalar için olumlu & olumsuz yasalar çıkabilir ve öngörülemez endişesi vardır. Gerçi evet, bu ohal Fetö olayı dışında kimsenin gündelik hayatını sekteye uğratmadı, haklarını vermek lazım ama işte piyasaları böyle etkilemiyor bu işler.Bilmediğim için soruyorum. Ohalin doların yükselmesine etkisi nedir?
benim hayatımda bunun her örneği mevcut zaten.Benden sana gelsin:
Tövbe tövbeeeNe güzel eğleniyordukEğlencemiz seçimden sonrasına kaldı gibi, hayırlısı...
seçime kadar baskılamak için kırk takla atılıyor. bugün abd piyasası açılınca ve mb yine müdahale edince biraz düştü ama kısa sürede yine eski 4.55-4.60 bandına oturdu. direnç göstermeye devam ediyor. 7 haziran sonrası çok farklı şeyler olabilir. Halkbankasının cezası belli olacak daha .Ne güzel eğleniyordukEğlencemiz seçimden sonrasına kaldı gibi, hayırlısı...