Allah'tan yorum yapmadın hocam jdjsjsBen de saygı duyuyorum ve yorum yapmıyorum bu başlığa
Allah'tan yorum yapmadın hocam jdjsjsBen de saygı duyuyorum ve yorum yapmıyorum bu başlığa
Çok acayip bir başlık oldu yalnızAllah'tan yorum yapmadın hocam jdjsjs
konyada mk1 ve mk2 golfler oldukça popüler.murat 124 ve golfler toplayıp kullanıldığını biliyorum.ayrıca bindiğim 72 impala 6 silindir koldan vites ve kanepe gibi koltukları var.rampa aşağı inerken 2.vitese atıp patır kütür egzoz ve motor sesiyle iniyorum6-8 silindir olmadiktan sonra eski arabaya para vermembence klasik demek hor hor motor sesi ve karburator iceren koltuklari ve ic mekani yeni gibi duran, az yol yapmis garaj arabasidir
mk1 golf icin konusacak olursam..
http://www.haberlerwebte.com/kayseride-sifir-dogan-slx-45-bin-tlye-satildi-2g.htm
bu kondisyondaysa , varsayim olarak konusuyorum, o zaman 30k eder bence...
hastasi varsa ozenle bakar kullanir yada saklar ama bu aracla ilgilenmeyen birinin gozundeki degerini artirmaz, malin fiyatini da alicisi belirler, mk1 golfe kac kisi degerinden fazla para verir kac hastasi vardir bunu dusunmek lazim.
Hayırlı olsun
Bende gizlemem ama elimde gizlenmiş fotoğrafı vardıHayırlı olsunbi şey sormak istiyorum plaka gizleme amacı nedir peki? Ben açık açık paylaşıyorum da mesela başıma ne gelebilir hiç düşünmemiştim
Cok teşekkür ederimHayırlı olsun. Kazasız belasız binersiniz inşallah.
Sağol abiHayirli olsun![]()
Valla kaç yaktığını bilmiyorum ama torunu fazla yakıyorKaç yakıyor bu?hayırlı olsun güzel günlerde güzel anılarda
İyi dileklerini için teşekkür ederim.Klasiktir değildir bilemem ama bence doğru hamlelerle cok güzel bir hafta sonu aracı olur, hayırlı olsun hocam. Güzel bi restorasyon konusu icin rez alıyorum
Valla hele bi muayeneden geçsin dalacaz bi güzel çiçek gibi orjinal yapacazNe zaman basıyoruz)))
Tek kapılı ve küçük stoplu olsaymis tadından yenmezmis. Hayırlı olsun
Hayırlı olsun ümstad bence Giulietta'dan güzel arabaHayırlı olsun dendiğine göre fotografları atabilirim. Fenni muayene işini hallettikten sonra bu iş tamam. Alırım bi hayırlı olsun. Ama iyi ama kötü herkese yorum yaptığı ve görüş bildirdigi için herşeyden önce vakit ayırdığı için teşekkür ederim
.
Hayırlı olsun ümstad bence Giulietta'dan güzel araba![]()
Tek kapılı ve küçük stoplu olsaymis tadından yenmezmis. Hayırlı olsun
Teşekkür ederimHayırlı olsun, baya da yol yapmış.