2 günde otobüse vereceğim 6 lirayı cebime koydum.Bisikletle gidiyorum sadece kalori yakıyor : D
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Para lazim para klimalara para gerek be hocam http://www.malthaber.com/m/ekonomi/...rayina-3-milyonluk-klima-sozlesmesi-h604.htmlAbi hepimiz biliyoruz bunları emin ol bu zamları yapanlarda biliyor. Ama haraket yok. Günü kurtarırsak ne ala .
65 liraya Bursaya gidip geldik 262 km 5.2 yaktı bastık birazBugün 30 liraya 5,6 litre benzin aldım.85 km otobanda gittim bitti.. Söyleyeceklerim bunlar
2 günde otobüse vereceğim 6 lirayı cebime koydum.Bisikletle gidiyorum sadece kalori yakıyor : D
Öğrenciyim ve bisiklet hobim olduğu için kullanıyorum telefonum bozuldu para biriktirmem lazımSende potansiyeli goruyorum.. Sen yakinda 3 tane daire alirsin.
Malatya Merkezde lpg nin en düşük fiyatı 2.85-2.90 arası ki alınmayacak yerler onlar, genel olarak ise 3.02-3.05 arasında. 2.75 olsa keşke...bugün ankaradaki fiyatları görünce benzin filan almadan arabamı sitenin en sakin yerine çekip usulca aynalarını kapattım.cidden içime öyle bir oturduki bu fiyatlardan dolayı lpg'ye geçsem bile eski ekonomikliği kalmadı.2.75 ney la
http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2015/01/07/lpg-5-yil-onceki-fiyata-geri-donduMalatya Merkezde lpg nin en düşük fiyatı 2.85-2.90 arası ki alınmayacak yerler onlar, genel olarak ise 3.02-3.05 arasında. 2.75 olsa keşke...
İstanbul'da 2.65'e alınabiliyor, neden fark bu kadar?Malatya Merkezde lpg nin en düşük fiyatı 2.85-2.90 arası ki alınmayacak yerler onlar, genel olarak ise 3.02-3.05 arasında. 2.75 olsa keşke...
Ben de tam olarak çözemedim, ilçelerde fiyat daha uygun merkeze göre, terslik olduğu kesin de...İstanbul'da 2.65'e alınabiliyor, neden fark bu kadar?
Muhammedde gavur uretimi cip e binerdi dimi muslumanlik gosteris dini degildir ah be zavallilar ya
dikkatli bakınca bir şey fark ettim ülkenin durumunu kısaca özetliyor bir dikiz aynasına bakın bir de MaseratiyeMuhammedde gavur uretimi cip e binerdi dimi muslumanlik gosteris dini degildir ah be zavallilar ya