Akaryakıt Fiyatları

20170909_192331.jpg

20170909_192406.jpg

20170909_192425.jpg

50 tlye 50 km anca yapıyorum ben :mad: bu gidişle bunu bile arıyacam galiba.

Sözde eko arabamızda (1.5 flu) 37.3 kmlik şehir içi yolda 4.5 lt (25tl falan hemen hemen, artık mazotu 5 ten hesaplıyom gelecekte rahat edecem gibi )mazot tüketmiş, az evvel.

Son düzenleme:
İnsanları aşağılamak hiç bir zaman huyum değildir ki bundan da nefret ederim. Fakat, taraftar mantığıyla siyasi parti destekleyen, gözü kör olmuş, her şey eyvallah diyen ve kendi içinde seçimlerinin yanlış olmadığına ikna etmeye çalışan şu kitle yüzünden bu fiyatlara ses çıkaramıyoruz. Çünkü bunlar çoğunlukta, bizler ise azınlıktayız. Eğitim seviyesi arttıkça akp'nin oyları düşüyor diyen siyasi haklı ama atlanan nokta şu ki eğitim seviyesi artmıyor, arttırmıyorlar. O yüzden biz ne kadar fiyatlara isyan etsek de bir işe yaramaz. Ya fetöcü, ya pkk'lı, ya kemalist, ya dinsiz ilan ediliyorsun.

bugün ankaradaki fiyatları görünce benzin filan almadan arabamı sitenin en sakin yerine çekip usulca aynalarını kapattım.cidden içime öyle bir oturduki bu fiyatlardan dolayı lpg'ye geçsem bile eski ekonomikliği kalmadı.2.75 ney la
Malatya Merkezde lpg nin en düşük fiyatı 2.85-2.90 arası ki alınmayacak yerler onlar, genel olarak ise 3.02-3.05 arasında. 2.75 olsa keşke...

Malatya Merkezde lpg nin en düşük fiyatı 2.85-2.90 arası ki alınmayacak yerler onlar, genel olarak ise 3.02-3.05 arasında. 2.75 olsa keşke...
http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2015/01/07/lpg-5-yil-onceki-fiyata-geri-dondu
:(

Şimdi benim araba ozaman lpgli olsaydı 100 kmde 100 tl deil 39 tl yakacaktı :(.

http://blog.milliyet.com.tr/AramaBl...fiyat-artisinin-nedenleri/Blog/?BlogNo=422675

beni 2002 ye atın .
O deilde 2013de 5 i geçmiş yine . Şimdi rekor kırmış o ayrı.

Son düzenleme:
Bu adamların vergi politikaları yüzünden ben ekonomik olarak kendimi biraz zora sokarak 1.4 Tiguan alayım ama sende sana verdiğim o vergilerilerle hatta vergilerin vergisiyle kendine RTE plakalı Maserati Levante al... Yinede halimize binler kere şükür.

Son düzenleme:
Bu adamların vergi politikaları yüzünden ben ekonomik olarak kendimi biraz zora sokarak 1.4 Tiguan alayım ama sende sana verdiğim o vergilerilerle hatta vergilerin vergisiyle kendine RTE plakalı Maserati Levante al... Yinede halimize binler kere şükür.
Muhammedde gavur uretimi cip e binerdi dimi muslumanlik gosteris dini degildir ah be zavallilar ya