Persembe aksami zam olmadimi zaten ?beyler pztsi için motorine 15 krş benzine 11 krş 1 gün sonrası için de lpg ye 7 krş zam bekleniyor
Persembe aksami zam olmadimi zaten ?beyler pztsi için motorine 15 krş benzine 11 krş 1 gün sonrası için de lpg ye 7 krş zam bekleniyor
Kur hareketleri geç yansıyorPersembe aksami zam olmadimi zaten ?
Yani 1 haftada 2 zam oluyor o zamanKur hareketleri geç yansıyor
İnsanların canı zaten yanıyor, lpg ile benzin arasında çok da fark yok, dediğiniz gibi olursa tüp daha masraflı olacak anlamına gelir ki durum böyle olsa hoşunuza mı gidecek, yükünüz mü hafifleyecek?Şerefsizler LPG'ye niye çay kaşığı ile zam yapıyor onu merak ediyorum ben? Yapsın bakayım 1 - 2 gün arayla 15'er kuruş zam.
Yapın LPG'yi de 4 ₺ sıkıysa.. Birde öyle görelim bakalım neler olacak?
Sen benim ne demek istediğimi anlayana kadar yazdığımı tekrar oku ve tekrar düşün, o ana kadar da "yüküm hafifleyecek" san.İnsanların canı zaten yanıyor, lpg ile benzin arasında çok da fark yok, dediğiniz gibi olursa tüp daha masraflı olacak anlamına gelir ki durum böyle olsa hoşunuza mı gidecek, yükünüz mü hafifleyecek?
100 km de 10 lira kar ediliyor yaklasik lpg ile.Sen benim ne demek istediğimi anlayana kadar yazdığımı tekrar oku ve tekrar düşün, o ana kadar da "yüküm hafifleyecek" san.
İkincisi nasıl bir fark yoksa artık. 2 ₺'den fazla fark var. Hayır 50 litrede 100 ₺'den fazla fark eder de o yüzden bunu da belirteyim istedim. Yoksa sen başka bir ülkede yaşıyorsan onu bilemeyeceğim tabii.
Sen benim ne demek istediğimi anlayana kadar yazdığımı tekrar oku ve tekrar düşün, o ana kadar da "yüküm hafifleyecek" san.
İkincisi nasıl bir fark yoksa artık. 2 ₺'den fazla fark var. Hayır 50 litrede 100 ₺'den fazla fark eder de o yüzden bunu da belirteyim istedim. Yoksa sen başka bir ülkede yaşıyorsan onu bilemeyeceğim tabii.
Demek istediğim burada, arabaya verilen zararı da hesaba katarsan eğer pek de karlı olmadığı anlamına gelir benim nezdimde.Lpg li araba aynı arabanın benzili halinde yüzde %37 fazla yakar. Ama benzin %40 daha pahali olduğundan tüketimde 3/1 daha ekonomik olur. Buda 6 litre benzin yakan arabaya göre 10 tl tasarruf sağlar.
Şerefsizler LPG'ye niye çay kaşığı ile zam yapıyor onu merak ediyorum ben? Yapsın bakayım 1 - 2 gün arayla 15'er kuruş zam.
Demek istediğim burada, arabaya verilen zararı da hesaba katarsan eğer pek de karlı olmadığı anlamına gelir benim nezdimde.
Yük hafiflemesi durumu da, eğer gelip niye buna bu kadar çok zam yapılıyor da buna yapılmıyor derseniz bu çıkarılır bu cümleden. Lpg ye zam yapılmıyorsa ve çok karlı ise siz de lpg li araba alın veya arabanıza takın. Sonrasında çıkan masraflardan zaten karlı olmadığını anlarsınız zaten.
Ona yapılıyor, buna neden yapılıyor demişim, öyle mi? Hala anlamamışsın, biraz altında ironi arayın.Demek istediğim burada, arabaya verilen zararı da hesaba katarsan eğer pek de karlı olmadığı anlamına gelir benim nezdimde.
Yük hafiflemesi durumu da, eğer gelip niye buna bu kadar çok zam yapılıyor da buna yapılmıyor derseniz bu çıkarılır bu cümleden. Lpg ye zam yapılmıyorsa ve çok karlı ise siz de lpg li araba alın veya arabanıza takın. Sonrasında çıkan masraflardan zaten karlı olmadığını anlarsınız zaten.
O zaman ironi yaptığınızda biraz daha açarak yazın, sonuçta yüzyüze olmadığımız için yeteri kadar hislerimizi zaten aktaramıyoruz.Ona yapılıyor, buna neden yapılıyor demişim, öyle mi? Hala anlamamışsın, biraz altında ironi arayın.
sıkıysa LPG'ye abansın bu kadar, o zaman görürüm seçim zamanı demek istiyorum.
Her yazdığımı tek tek açıklamam gerekiyor nedense bu forumda...
Şerefsizler LPG'ye niye çay kaşığı ile zam yapıyor onu merak ediyorum ben? Yapsın bakayım 1 - 2 gün arayla 15'er kuruş zam.
aman ağabey sakin ol ya biraz daha yeni hastalık belasından kurtuldun. seviyoruz seni :*Ona yapılıyor, buna neden yapılıyor demişim, öyle mi? Hala anlamamışsın, biraz altında ironi arayın.
Beni sinirlendiriyor bu başımızdakiler İskender.aman ağabey sakin ol ya biraz daha yeni hastalık belasından kurtuldun. seviyoruz seni :*
Ona yapılıyor, buna neden yapılıyor demişim, öyle mi? Hala anlamamışsın, biraz altında ironi arayın.