Akaryakıt Fiyatları

Sayın Başbakanımız şöyle söylemişti... (hoş dün, dündür, bu gün bu gün demeye alışıklar)

"Bu sene tasarruf yapacağız, 2018 yılı tasarruf yılı. Ama tasarrufa biz önce kamudan başlayacağız. Yeni araç alımı yok, kapattık dükkanı. Hiçbir şekilde güvenlik ve acil konular dışında devlete, belediyelere, oraya buraya yeni araç alımı yok. Yüksek silindir hacimli araç kullanımına sınırlama getiriyoruz. Daha birçok tasarruf tedbirini hayata geçireceğiz, önce kendimizden başlayacağız. Önce çuvaldızı kendimize batıralım ki iğneyi de vatandaşa yönelttiğimizde o da makul görsün. 'Ya bunlar önce kendinden başlıyor, onun için bu fedakarlığa biz de katkı verelim.' Şaşaa, debdebe bitiyor artık. Herkes normal şartlarda işine gücüne bakacak, vatandaşın işleri ile daha fazla meşgul olacak."

vallahi gidelim alalım diyodum babam dedi 6 7 lira kar edicen benzinliğe kadar yakacan gaz ne olacak dedi, dedim yürü eve gidelim.....
Vallahi dün zam geleceğini duyunca gittim depoyu fulledim. Baktığında kar falan ettiğim yok öyle dişe dokunur ama tamamen psikolojik. Zamsız fiyattan aldım psikolojisi işte :D Artık ağlanacak halimize güler olduk.

Yolumuzun üstündeki Shell’den e60 ın depoyu fulledik.51 litre mazot aldı daha dipte vardı.Temiz 8.5 tl kar ettik ahsldjslsjsjsldjdksjskd mükemmel acınacak halimize gülüyoruz.(Mazot saat 12 ye kadar 4.80)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi