Düz 6 TL yapsınlar. 1 yıl zam haberi görmeyiz en azından. Bunaldık yahuHey maşallah .nazar değmesin.
Düz 6 TL yapsınlar. 1 yıl zam haberi görmeyiz en azından. Bunaldık yahuHey maşallah .nazar değmesin.
Mantıklı. Öyle küsuratla da uğraşmayız.hoşgeldi. sıkıntı yok 10 olabilir
organik düdük olursa belki şansınız olurBeyler araba çok yaktığında öten düdük geliştiriyorum. İsteyen varmı. Böylece ses çıkmasın diye gaza basmıyacaksınız. Çünkü çok kötü kafa şişirecek.
aman reisimiz itibarda tasarruf olmaz dedi aksini iddia edersen fetöcüsün, hainsin, namertsinnnYa insanları bu kadar zam üstüne zamla yoruyorlar ama az önce denk geldiğim haberde sarayın otomobil filosuna +18 araç için ilana çıktıklarını gördüm. Kamu israfı üzerine isyan mı başlatalım ne yapalım bilmiyorum ki?
organik düdük olursa belki şansınız olur
obdden bağlanan all in one bi cihaz yapmak lazım artık sabah akşam oynayıp durursunBelki yakıt için değil ama, motor yükünün %85'i aştığından öten bir vites küçültme ışığı veya göstergesi çok işime yarardı
obdden bağlanan all in one bi cihaz yapmak lazım artık sabah akşam oynayıp durursun
Yakıta zama gelince depoyu fulleyip 3tl karla sevinen aciz insanlarız
Vallahi dün zam geleceğini duyunca gittim depoyu fulledim. Baktığında kar falan ettiğim yok öyle dişe dokunur ama tamamen psikolojik. Zamsız fiyattan aldım psikolojisi işte Artık ağlanacak halimize güler olduk.vallahi gidelim alalım diyodum babam dedi 6 7 lira kar edicen benzinliğe kadar yakacan gaz ne olacak dedi, dedim yürü eve gidelim.....