Depoda kalan benzin yarın sabah işe götürür, akşam getirmezdi...
Bende üşenmedim, aliyim dedim benzin..
Sıra vardı .. Millet o derece yani..
Bende üşenmedim, aliyim dedim benzin..
Sıra vardı .. Millet o derece yani..
geçen sene benzini şu anki mazottan daha ucuza alıyordum
Bi kofte ekmek parasi ...Yolumuzun üstündeki Shell’den e60 ın depoyu fulledik.51 litre mazot aldı daha dipte vardı.Temiz 8.5 tl kar ettik ahsldjslsjsjsldjdksjskd mükemmel acınacak halimize gülüyoruz.(Mazot saat 12 ye kadar 4.80)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok da ekstra bişey değil bence. Benim araba 45 beygir fazlasina ve 2 vites eksiğine rağmen duzde 110la giderken 4.9-5.1 aralığında yakıyor anlıkYeni polonun tüketim videosunu buldum. 110 ile giderken 4.4 litre benzin yakıyor..
Bu dsg harika bişey. Motor yüküne göre vitesde kalıyor..
Otomotik bir şanzıman için başarılı demek istedim.Çok da ekstra bişey değil bence. Benim araba 45 beygir fazlasina ve 2 vites eksiğine rağmen duzde 110la giderken 4.9-5.1 aralığında yakıyor anlık
115-120civarlarinda da 5.3-5.5 gibi bişey
renklenmişizOtomotik bir şanzıman için başarılı demek istedim.
Son 6 ay içinde aracın yükselen Km kuruş tüketim maliyeti. 16 kuruştan - 21 kuruşa zıpladı
LPG son iki ayda aldığı zamların ne kadar çarpıcı olduğu görülmektedir.
Uymuyor işte.Öylesine baktım hemen bir falso çıktı.Temmuz-Ağustos arası lpg fiyatları arasında 20 kuruş fark var 0,015 artmış km başına maliyetin.Eylül ağustosa göre daha pahalı lpg almışsın ama 0,003 düşmüş maliyetin.Yine 20 kuruş fark varken iki ay arasında bu sefer 0,038 kuruş fark olmuş.Lpg yükselmesiyle bağdaştıralamaz bir düzensizlik var.. Ayrıca en çarpıcı zammı temmuz ağustos arası almış lgp; Zam yüzdesi inanılmaz.Son 2 ay çok da çarpıcı değil ona göre.Milleti son 2 ayda değil ondan önce lpg de çarpmışlar.Yanlış bilgi vermeyelimArkadaşlar, şimdi yanlış manlış bilgi veriyor diyorlar bana. buda yabancı siteden kaynak olsun. Benim arabamın grafiğine uyuyor .
http://tr.globalpetrolprices.com/Turkey/lpg_prices/
Benimki de öyle yakıyorYeni polonun tüketim videosunu buldum. 110 ile giderken 4.4 litre benzin yakıyor..
Bu dsg harika bişey. Motor yüküne göre vitesde kalıyor..
gazcılar bu size gelsin ,
Benzin ve motorine gelen zamlardan sonra Otogaza da 01.11.2017 – 03.11.2017 tarihleri arasında 15 krş. zam beklenilmektedir.
http://www.petrolmagazin.com/haberler/otogaza-da-zam-geliyor
Yapma yanarız @ulas79 , LPG'ye zaten en son iyi bir zam yapmışlardı sonra sırasıyla mazot benzin derken sıra yine LPG'ye geliyor anlaşılan o değilde mesane yarışına döndü.Neyse en azından 5 tl'ye mazot alıp arabam dizel diye sevinmiyorum.(Şimdi de mazotçular şimsek çakacak vallahi zammı halka, ben vermiyorum verene sorun hesabını)Benzine zaten denilecek bir şey yok aracın benzin lambası yanıp yanıp sönüyor yokuşta bayırda sağda solda direniyorum bakalım yolda bırakmasa barii.gazcılar bu size gelsin ,
Benzin ve motorine gelen zamlardan sonra Otogaza da 01.11.2017 – 03.11.2017 tarihleri arasında 15 krş. zam beklenilmektedir.
http://www.petrolmagazin.com/haberler/otogaza-da-zam-geliyor
LPG bizim burada genellikle 3,02 ama tek tük bazı yerlerden 2,78'e alabiliyorum ama anlaşılan zamla birlikte yine o aynı ucuz olan yerlerden 3 tl'ye alacağım gibi gözüküyor.Ayağımın altında yumurta gibi kullanmaktan sıkıldım geçen sene uça kaça viraja giren ben bu sene hesap kitap yapıyorum.Zaten 7 kuruş zam yapmadılarmı.. Benzin alıp yaksam daha ucuza gidecem nerdeyse. Yalnız atlanan bir detayı hatırlatmak istiyorum. LPG tavan fiyatı bu. Ben şu ana kadar tavan fiyattan lpg satan yer bir tane gördüm. Oda küçükyalı Petrol Ofisi.. ama az ilerisinde opet 3,02 liradan, az daha ileride shell 2,9 liradan, biraz daha ilerdeki aytemizden 2,7 liradan rahatlılla lpg alınabiliyor. Tabi bu 2 ay önce lpg 2,3 liradan alınabildiği gerçeğini değiştirmiyor.