Zam demeyelim lütfen. Bi öğrenemediniz. Fiyat düzenlemesi güncellemesi. Ayıp yahu (!)
ben benzini zamanında 2.69dan alıyor 80e depoyu dolduruyordum...Eskiden ne güzel 2,75 lirdan lpg alıyordum. Şimdi yeni muhitimde, en ucuz gaz 2,99 tl. bana 25 kuruş zam geldi.
Dizel e tüp oluyor mu hocam
O kadar oldu mu? Bayadır benzinliğe gitmiyorum valla kötü oldum yaBugün 100 tl benzin aldım.Sanırım 5.80'den. :/
Maalesef oldu. Altıyı da geçer yakında.O kadar oldu mu? Bayadır benzinliğe gitmiyorum valla kötü oldum ya
biz başka araba almayalım ya. İhtiyaç yok.Maalesef oldu. Altıyı da geçer yakında.
Yani km de 9 kuruşMerhaba Arkadaşlar, LPG takmak isteyenler için kendimden bir istatistik.
1 yıl içinde 16560 km yol yapmışım. Konuyu uzatmadan, litresi 2,80 liradan LPG, 5,5 liradan benzini hesapladığımda, 1882 tl tasarruf yaptığım ortaya çıkıyor. fakat bundan 329 tl benzin parasınıda düşmem gerek. Yani araba ilk çalıştırmalarda ve otobanda yüksek süratte benzine dönebildiği için bu 16560 km yolda 329 liralıkda benzin yakmışım.
Yani en direk ağızdan söyleyerek benim LPG ile 16560 km yolda yaptığım tassaruf sadece 1553 tl.
Varın lpg takıp takmamayı siz düşünün.
Yani km de 9 kuruş
Yani km de 9 kuruş