Buna da şükür krdşş....ben bu iktidar yandaşlarını da anlayamıyorum. Hem enflasyondan, vergilerden, zamlardan, adaletsizliklerden, şehit haberlerinden rahatsızlar hem de inadına R*E demekten vazgeçmiyorlar. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?
Buna da şükür krdşş....ben bu iktidar yandaşlarını da anlayamıyorum. Hem enflasyondan, vergilerden, zamlardan, adaletsizliklerden, şehit haberlerinden rahatsızlar hem de inadına R*E demekten vazgeçmiyorlar. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?
Vip'yi açsanıza bir şey denicem.
Tahminim tuttu ama 7-9 değil biraz daha fazla eğer dolar biraz daha yükselirse daha da artar ki Amerika petrolün varil fiyatını 1 dolar arttırdı bu bize en az 8-9 krş olarak dönecekMotorin sağlam zam yer bu platss değerlerine göre 14-16 krş arası girer ha hafta sonuna kadar dolar maratonu devam ederse bi 7-9 krş daha yer
LA. Noire (soguk savasa burdan selamlar )La noliy
20 kuruş mu?!?!Yarin geceden itibaren benzine 20 kurus zam var arkadaslar
sus..sakın birşey söyleme. yoksa.. İNANIRIZYarin geceden itibaren benzine 20 kurus zam var arkadaslar
yok zaten birşeyler olacak orası kesin platts değeri ortada min 15 kuruş falan. fren patladı artık devamEvet 20 kurus zam var maalesef