Az daha zam haydi 6 olacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk lpg zammında bunu hatırla. LPG 5₺ olursa hatırlat da bu mesajını imza yapayımBen lepegeli araba bakınca da @bt abi kızıyo
Vallaben artık oy vermeyince de düzelmeyeceğini düşünüyorum. Elimizde ne var ne yok sattık tamamen dışa bağımlı olduk yeni gelenler bunu düzeltebilirse(zor) düzelir.Yada oy verme kurallari degissin
Hayırdır Ali, nereden yakaladın bizde faydalanalım Bizi de yeşillendir plsOpet ve Aygazda %5 indirim avantajı yakaladım... Artık bene lpg %5 indirimli
Çoh cizel duruyör namıssız
Hayırdır Ali, nereden yakaladın bizde faydalanalım Bizi de yeşillendir pls
Otostop en guzeli.50 lira benzin 2 kere okula gidip gelmeye bitiyor. Uzun bir süre marşa basmam artık. Bisiklet alıcam ona da zam gelmez umarım.
Motorine zam gelmeden doldurucam [emoji817] TL ile 2 ay biniyorum nasolsa Allah'tan araba az yakıyor gazlama işinden feragat edecez salına salına surelim.[emoji3]
Babamın bu sefer 2 dakikalık şok ile atlatabileceğinden emin değilim. Artık 50lik bile alamıyoruz onun bile esprisi kalmadı
bu başlığa yazdığına dair her bildirim geldiğinde imdb gerilim 9.0.....
Daha geçen yaz 19,5 litre aldığımda vay be çok az diyordum.
Yaklaşık 9-11 krş arası zam beklerim (tabi beni şaşırtıp bu oranı 14 krş lar civarına sokabilirler )