2015 Model Golf TDI DSG (110hp - Euro 6)
3,3 litre uzun yol tüketimi varmış. Efsane
2015 Model Golf TDI DSG (110hp - Euro 6)
Hadi insallahBunlar gidici demek, kesinleşti ..
bana göre herkes yanlış yorumlamış. indirim gelecek denmiyor haberde daha bindirmeyecez demısler sadece
Artmaması da indirim mesela ben kendimi mental açıdan 7.5 tl ye hazırlamıştımbana göre herkes yanlış yorumlamış. indirim gelecek denmiyor haberde daha bindirmeyecez demısler sadece
AYNEN ÖYLEbana göre herkes yanlış yorumlamış. indirim gelecek denmiyor haberde daha bindirmeyecez demısler sadece
Bedava verseler de TAMAM, hatta üstüne para verseler de TAMAM.HAR BU ARADA:
BENZİNİ 3 TL BİLE DÜŞÜRSELER ARTIK VAKİT TAMAM
kısacası yükselticez ama artık indirmiyicez diyolar.belki kafası karışanlar olabilir. tam açıklama burada. yani kurda ve petrol varil fiyatında büyük bir düşüş olmaz ise benzin6.25 bandında mazot 5.60 bandında kalacaktır.indirim falan yok
Ağbal, “Yeni bir sistem. Bu sistemle petrol fiyatlarında ve kurda meydana gelebilecek değişimler karşısında vergi miktarları, değişimin yönüne bağlı olarak ters orantılı çalışacak. Herhangi bir şekilde uluslararası petrol fiyatları ve döviz kurları yukarı giderse ve bu nedenle akaryakıta zam yapılması gerekirse bu miktar kadar vergi indirimi gerçekleştirilecek. Sistemde tersi de geçerli olacak. Petrol fiyatları ve döviz kurları aşağı doğru gelmeye başlarsa petrol fiyatları tekrar 70 dolarların altına, kur da şu anki seviyenin altına gelirse bu defa ÖTV tutarları tekrar yukarı yönlü değişime uğrayacak.”
diye konuştu.
bana göre herkes yanlış yorumlamış. indirim gelecek denmiyor haberde daha bindirmeyecez demısler sadece
Madem böyle vergiden kısarak bu zamlar engellenebiliyordu daha önceleri yani benzin 6.5 olana kadar nerdelerdi? Emekliye 1000 lira ikramiye veriyorsa arabası olana da 1000 lira her bayram harçlık versin,babasının parası ya öyle veriyor alıyor ohh...Üzerine mantık attıklarım !!!
32 krş mazot, 27 krş benzin zammı nedir ya Kulak arkamızı azat etmişler.http://m.haber7.com/amphtml/ekonomi/haber/2629665-motorin-ve-benzine-zam-geldi-pompaya-yansimadi
İlk zam yansıtılmadı. İnşallah seçim sonrası bu fiyat sabitleme durumu bizde çıkmaz.
Ben de gördüm de tepki veremedim32 krş mazot, 27 krş benzin zammı nedir ya Kulak arkamızı azat etmişler.
Secimi kaybetmemek icin ellerinden geleni yapiyorlar.32 krş mazot, 27 krş benzin zammı nedir ya Kulak arkamızı azat etmişler.