Akaryakıt Fiyatları

Allah allah yaw bi gariplik var
Epgis‏ @trepgis
Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi 03/11/2018 tarihinden gecerli olmak üzere benzinde 2 KRŞ/LT indirim gercekleşmiştir. İndirim Mevcut uygulama olan Eşel MObil Sistemi gereği ÖTV indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleşmiştir.

Epgis‏ @trepgis
Akaryakıt Fiyatlarında indirim 03/11/2018 tarihinde geçerli olmak üzere Benzinde Pompa fiyatlarında 17 KRŞ/LT indirim gerçekleşmiştir.

PÜİS
@TRPUIS

BENZİN POMPA SATIŞ FİYATINDA İNDİRİM 03.11.2018 tarihinden tarihinden geçerli olmak üzere rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı Benzin grubunda 17 kuruş fiyat indirimi meydana gelmiştir. Fiyat indirimi Pompa satış fiyatlarına yansıyacaktır.

Epgis‏ @trepgis
Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi 03/11/2018 tarihinden gecerli olmak üzere benzinde 2 KRŞ/LT indirim gercekleşmiştir. İndirim Mevcut uygulama olan Eşel MObil Sistemi gereği ÖTV indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleşmiştir.

Epgis‏ @trepgis
Akaryakıt Fiyatlarında indirim 03/11/2018 tarihinde geçerli olmak üzere Benzinde Pompa fiyatlarında 17 KRŞ/LT indirim gerçekleşmiştir.

PÜİS
@TRPUIS

BENZİN POMPA SATIŞ FİYATINDA İNDİRİM 03.11.2018 tarihinden tarihinden geçerli olmak üzere rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı Benzin grubunda 17 kuruş fiyat indirimi meydana gelmiştir. Fiyat indirimi Pompa satış fiyatlarına yansıyacaktır.
Dogru dogru indirmisler fiyatlari :)
Yalandır aga öyle şey mi olur :p Hem de benim depo boşken...:rolleyes:
Bende tam benzin almistim :/

Aylar sonra pompaya yansıyan benzin indirimi.. Sağlam bindirim gelmesinde :D Darısı dizelin başına.. Zaten arada hiç fark kalmadı valla.
Mazota indirim gelmeyecek uzun bir süre.Hala ötv den karşılanan miktar var. Abd ve avrupa da 0,05 euro ve 0,07 dolar fark var aralarında.

Benzine 20kurus indirim geliyor diye okudum dostlar.
Ama icim burkuldu dun yarim depo benzin almistim :( suna bak zam geliyor uzuluyoruz indirim geliyor uzuluyoruz :/

İndirim falan bunlar ne biçim şeyler hangi ülkedeyiz biz

BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Motorine 23 krş geldi fakat pompaya yansımayacak. Benzin'de 20 krş geldi maşallah bir haftada 37 krş oldu toplamda. Sağlam bindirim gelmezse iyidir :D Sıkı tutunun şahlanıyoruz asdfasjkdfj

20kr fark kaldı :D

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-11-08-01-23-24-552_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-11-08-01-23-24-552_com.android.chrome.png
    136.7 KB · Görüntüleme: 121
Benim benzinliyle 6.5 :D hemide bakimi ucuz vergisi ucuz alirken ucuz ohhhhhh dizelciler bir gun bitecek tum dizeller :p
Ya abi isterse 10 yaksın valla dizelin gürültüsü çekilmez, temiz araba bulsam yapışırım direk. Mazdayı sattığını geç öğrendim biraz vakit olsa arabayı satıp almak isterdim senden.
Bi de şey dicem bakımı pahalı olsa nolcak ki, sen maaşı dolarla almıyo muydun ???? :D