V-power mı seviyor Optimus? 3-5 kuruş daha pahalı aslında.7,002 den 29 litre benzin 208 liraya aldım.
V-power la arası yok.Fuel-save seviyordu. Bp Ultimate alıyorum artıkShell Fuelsave 6,89'dan aldım en son. Geçen geçerken istasyonda baktım 90 olmuştu. Şimdi internette baktım 91 olmuş. @tyln
V-power mı seviyor Optimus? 3-5 kuruş daha pahalı aslında.
Shellden almayi biraktim ama gozum uzerlerinde.bugun oglen konya yolundaki shellde 7.01 yaptiklarini gordum.bunlar neyin kafasini yasiyor cozebilmis degilim ama enazindan birkac musteri kaybettiler.cevreme soyledim almayin diyeShell Fuelsave 6,89'dan aldım en son. Geçen geçerken istasyonda baktım 90 olmuştu. Şimdi internette baktım 91 olmuş. @tyln
V-power mı seviyor Optimus? 3-5 kuruş daha pahalı aslında.
Ben de bugün bp'den aldım ama 6,90'lık olandan. Düz kurşunsuz. Ultimate 6,95'ti.V-power la arası yok.Fuel-save seviyordu. Bp Ultimate alıyorum artık
Bir test yapılmış ve oktanı dediklerine en yakın çıkan Bp olmuş diye bir şey duydum ama doğruluğu nedir bilemem.BP mi Opet mi daha iyi yakıt kalitesi benzinde
bp. ethanol oranı daha yüksekBP mi Opet mi daha iyi yakıt kalitesi benzinde
Bence en iyi cozum bisiklete bindirmeye mecbur birakani iptal etmekde millet koyun oldukca gudeyen cok olurİnsanlar gaza basmaktan korkuyor. Yakında tip de kurtarmayacak, millet pedallı sisteme geçecek bisiklet misali
Yalandır aga öyle şey mi olur Hem de benim depo boşken...Epgis @trepgis
Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi 03/11/2018 tarihinden gecerli olmak üzere benzinde 2 KRŞ/LT indirim gercekleşmiştir. İndirim Mevcut uygulama olan Eşel MObil Sistemi gereği ÖTV indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleşmiştir.
Epgis @trepgis
Akaryakıt Fiyatlarında indirim 03/11/2018 tarihinde geçerli olmak üzere Benzinde Pompa fiyatlarında 17 KRŞ/LT indirim gerçekleşmiştir.
PÜİS
@TRPUIS
BENZİN POMPA SATIŞ FİYATINDA İNDİRİM 03.11.2018 tarihinden tarihinden geçerli olmak üzere rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı Benzin grubunda 17 kuruş fiyat indirimi meydana gelmiştir. Fiyat indirimi Pompa satış fiyatlarına yansıyacaktır.
Yalandır aga öyle şey mi olur Hem de benim depo boşken...