Akaryakıt Fiyatları

Shell Fuelsave 6,89'dan aldım en son. Geçen geçerken istasyonda baktım 90 olmuştu. Şimdi internette baktım 91 olmuş. @tyln

V-power mı seviyor Optimus? 3-5 kuruş daha pahalı aslında.
Shellden almayi biraktim ama gozum uzerlerinde.bugun oglen konya yolundaki shellde 7.01 yaptiklarini gordum.bunlar neyin kafasini yasiyor cozebilmis degilim ama enazindan birkac musteri kaybettiler.cevreme soyledim almayin diye :D

Sabah sabah keyifli geciyor yollar kankiler.butun benzinlikler kafasina gore zam yapmis.bi opet 7.01 baska opet 6.99...

Benzini bilmiyorum ama, Motorin de Shell BP Opet sıralamam.
Shell çok keyifli yakıt vibrasyon azalıyor performans artıyor.
Bp ile ilginç şekilde Shell'den aldığımdan 60 70 km fazla gidebiliyorum az yaktırıyor ama 1000-2000 sabit devirde güç istersem titreşim yapıyor.
Opet vasat her konuda ama en azından her yerde aynı ondan tercih ederim edeceksem.

Dün akşam BP de 6,92 normal benzin, 6,97 ultimate benzinde fiyat etiketi gördüm. Normal benzinden fullerken pompacıyla konuştum. Bazı yerlerde 7 lirayı geçmiş benzin dedim. Her gün fiyat değişiyor. 1-2kuruş ekleme yapıyorlar ama nedenini kimse bilmiyor dedi. Sessiz sessiz bindiriyorlar haberimiz yok. Eskiden puis den bilgi alırdık, onuda kaldırdılar.

Epgis
@trepgis

Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi; 20/10/2018 tarihinden geçerli olmak üzere, Motorinde 25 Kuruş/Litre indirim gerçekleşmiştir. Mevcut Uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacaktır.

Epgis‏ @trepgis
Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi 19/10/2018 tarihinden geçerli olmak üzere LPG Oto gazda 10 Kuruş/Litre indirim gerçekleşmiştir. Mevcut Uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacaktır.

Epgis‏ @trepgis
Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi 03/11/2018 tarihinden gecerli olmak üzere benzinde 2 KRŞ/LT indirim gercekleşmiştir. İndirim Mevcut uygulama olan Eşel MObil Sistemi gereği ÖTV indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleşmiştir.

Epgis‏ @trepgis
Akaryakıt Fiyatlarında indirim 03/11/2018 tarihinde geçerli olmak üzere Benzinde Pompa fiyatlarında 17 KRŞ/LT indirim gerçekleşmiştir.

PÜİS
@TRPUIS

BENZİN POMPA SATIŞ FİYATINDA İNDİRİM 03.11.2018 tarihinden tarihinden geçerli olmak üzere rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı Benzin grubunda 17 kuruş fiyat indirimi meydana gelmiştir. Fiyat indirimi Pompa satış fiyatlarına yansıyacaktır.

Epgis‏ @trepgis
Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi 03/11/2018 tarihinden gecerli olmak üzere benzinde 2 KRŞ/LT indirim gercekleşmiştir. İndirim Mevcut uygulama olan Eşel MObil Sistemi gereği ÖTV indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleşmiştir.

Epgis‏ @trepgis
Akaryakıt Fiyatlarında indirim 03/11/2018 tarihinde geçerli olmak üzere Benzinde Pompa fiyatlarında 17 KRŞ/LT indirim gerçekleşmiştir.

PÜİS
@TRPUIS

BENZİN POMPA SATIŞ FİYATINDA İNDİRİM 03.11.2018 tarihinden tarihinden geçerli olmak üzere rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı Benzin grubunda 17 kuruş fiyat indirimi meydana gelmiştir. Fiyat indirimi Pompa satış fiyatlarına yansıyacaktır.
Yalandır aga öyle şey mi olur :P Hem de benim depo boşken...:rolleyes: