Akaryakıt Fiyatları

20km hız ortalaması ile 100 kmde 6.5 litre yakmışım bu 60 ltlik mazot hikayemde. İyi değer gibi ama aldığın mazot az olunca sıkıntı :D

Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi 18/09/2018 tarihinden geçerli olmak üzere Motorinde 37 Benzinde 28 Krş/Lt indirim gerçekleşmiştir Mevcut Uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği indirim oranı kadar ÖTV'de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacaktır

Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi; 18/09/2018 tarihinden geçerli olmak üzere, LPG Otogazda 9 Kuruş/Litre indirim gerçekleşmiştir. Mevcut Uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacaktır

Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi 18/09/2018 tarihinden geçerli olmak üzere Motorinde 37 Benzinde 28 Krş/Lt indirim gerçekleşmiştir Mevcut Uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği indirim oranı kadar ÖTV'de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacaktır

Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi; 18/09/2018 tarihinden geçerli olmak üzere, LPG Otogazda 9 Kuruş/Litre indirim gerçekleşmiştir. Mevcut Uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacaktır
7 lirayı benimsedik zaten. :/

EC5EA123-E4C5-40FF-A212-699D40930A1B.png

Ötv'den karşılana karşılana pek getiri kalmadı. Ötv kaldırsınlar ya da 1tl sabitlesinler. Bi süreliğine yakıt fiyatları da düşmüş olur.
Zaten vergiyle dönen ülkede bunlar düştüğünden kötüye gidiş hızlanıyoya. Geçen görmüştüm çok büyük gelir kaybı varmış bu ötv olayından önceki duruma göre. Ötv yi daha da düşürürlerse kasaya gelen para kalmayacak

BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamamen yalan.2 gun once ankara shellden 6.96ya aldigim benzin busabah 6.98 olmus.kurus kurus itekliyorlar bize ve benim ciddi anlamda sinirlerim oynuyor!!

Bayi kaynaklı bir indirim olabilir mi 6,96? Shell'de Pursaklar 6,97 geri kalan tüm ilçelerde 6,98 gözüküyor fuel save.
Uzun zamandır sitede yazdığı gibi 6,89 dan alıyorum fuel save'i, bir değişiklik olmadı. V-power'da 6,94.

https://www.shell.com.tr/motorists/shell-fuels/akaryakit-pompa-satis-fiyatlari.html

Bayi kaynaklı bir indirim olabilir mi 6,96? Shell'de Pursaklar 6,97 geri kalan tüm ilçelerde 6,98 gözüküyor fuel save.
Uzun zamandır sitede yazdığı gibi 6,89 dan alıyorum fuel save'i, bir değişiklik olmadı. V-power'da 6,94.

https://www.shell.com.tr/motorists/shell-fuels/akaryakit-pompa-satis-fiyatlari.html
Valla shelle gecis yaptigimdan beri takip ediyorum gordugum bayiler 6.94 6.96 6.98 diye hep 1-2 kurus arttirdilar.calisanlara soruyorum bilmiyoruz diyorlar ama bukadarida olmaz dedirtti.belki pursakar subesi farkli hareket ediyordur

Kampanya nerede ben orada şeklinde takılıyorum şuan. Benzin de Shell, Mazotta Aytemiz kullanıyordum bp'nin eski kampanyasına geri donmesiyle yeniden bpye gectim.

Nerede ucuz oradan alıyoruz artık :(

"Türkiye Petrolleri & Lukoil indirimleri gözüme çarpmıştı (Adana) , Kayseri-Sivas Yolu Üzeri KARA CUMA petrol var Mazotları temiz ve düzgün normal fiyatın en az 46 kuruş altında alınıyor , Erzincan Refahiye yolu üzeri Refahiye'ye 8 km mesafede bir petrol var orasıda gayet düzgün ve temiz 42-50 kuruş arası fark ediyor MOTORİN , Adana Pozantı Merkez Huzur Petrol yine aynı şekilde temiz yakıtları var yine 38-46 kuruş oynatıyorlar , Samsun kavak tarafında MOLA var orası da iyi ve uygun , Adana Merkez Total işletmeyi D.H. yaptığı için normal fiyatın 3-5 kuruş altına veriyorlar (Excellium versiyonları çok kaliteli)"

Daha aklıma gelenler olursa yazarım :D