Tamamdır. Özelden de yazabilirsiniz.. Bekliyorum.Yarin bakacam. Şimdi gec oldu.
Tamamdır. Özelden de yazabilirsiniz.. Bekliyorum.Yarin bakacam. Şimdi gec oldu.
7 lirayı benimsedik zaten. :/Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi 18/09/2018 tarihinden geçerli olmak üzere Motorinde 37 Benzinde 28 Krş/Lt indirim gerçekleşmiştir Mevcut Uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği indirim oranı kadar ÖTV'de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacaktır
Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi; 18/09/2018 tarihinden geçerli olmak üzere, LPG Otogazda 9 Kuruş/Litre indirim gerçekleşmiştir. Mevcut Uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacaktır
Ötv'den karşılana karşılana pek getiri kalmadı. Ötv kaldırsınlar ya da 1tl sabitlesinler. Bi süreliğine yakıt fiyatları da düşmüş olur.
para yok paraÖtv'den karşılana karşılana pek getiri kalmadı. Ötv kaldırsınlar ya da 1tl sabitlesinler. Bi süreliğine yakıt fiyatları da düşmüş olur.
Zaten vergiyle dönen ülkede bunlar düştüğünden kötüye gidiş hızlanıyoya. Geçen görmüştüm çok büyük gelir kaybı varmış bu ötv olayından önceki duruma göre. Ötv yi daha da düşürürlerse kasaya gelen para kalmayacakÖtv'den karşılana karşılana pek getiri kalmadı. Ötv kaldırsınlar ya da 1tl sabitlesinler. Bi süreliğine yakıt fiyatları da düşmüş olur.
Tamamen yalan.2 gun once ankara shellden 6.96ya aldigim benzin busabah 6.98 olmus.kurus kurus itekliyorlar bize ve benim ciddi anlamda sinirlerim oynuyor!!
Tamamen yalan.2 gun once ankara shellden 6.96ya aldigim benzin busabah 6.98 olmus.kurus kurus itekliyorlar bize ve benim ciddi anlamda sinirlerim oynuyor!!
Oraya Elazığ'ı işaretleyin de fiyatı görünBayi kaynaklı bir indirim olabilir mi 6,96? Shell'de Pursaklar 6,97 geri kalan tüm ilçelerde 6,98 gözüküyor fuel save.
Uzun zamandır sitede yazdığı gibi 6,89 dan alıyorum fuel save'i, bir değişiklik olmadı. V-power'da 6,94.
https://www.shell.com.tr/motorists/shell-fuels/akaryakit-pompa-satis-fiyatlari.html
Valla shelle gecis yaptigimdan beri takip ediyorum gordugum bayiler 6.94 6.96 6.98 diye hep 1-2 kurus arttirdilar.calisanlara soruyorum bilmiyoruz diyorlar ama bukadarida olmaz dedirtti.belki pursakar subesi farkli hareket ediyordurBayi kaynaklı bir indirim olabilir mi 6,96? Shell'de Pursaklar 6,97 geri kalan tüm ilçelerde 6,98 gözüküyor fuel save.
Uzun zamandır sitede yazdığı gibi 6,89 dan alıyorum fuel save'i, bir değişiklik olmadı. V-power'da 6,94.
https://www.shell.com.tr/motorists/shell-fuels/akaryakit-pompa-satis-fiyatlari.html
Bp de hangi kampanya var acaba ?Kampanya nerede ben orada şeklinde takılıyorum şuan. Benzin de Shell, Mazotta Aytemiz kullanıyordum bp'nin eski kampanyasına geri donmesiyle yeniden bpye gectim.
400 TL yakıt alımına 25 TL veriyor hopi ile.Bp de hangi kampanya var acaba ?
Anladım teşekkürler.400 TL yakıt alımına 25 TL veriyor hopi ile.
Aynen. Pazar akşamı 6.98di shell. Ptesi sabahı 7den aldımBenzine bir gizli zam daha yapti shell ve benzin 7.00 oldu