sabah fulledim yav
Ben akşam alırım diyodum yarına bıraktımsabah fulledim yav
Olay dayanılacak gibi değil, hazır LPG tesisatı vardı, kömürlükten çıkardık geri montajladık.Bir ucumuz 7.06 diğer ucumuz 2.78.LPG’ciler para kazanıyor olay o.Bu kadar fiyat uçurumu olması aracını benzinde kullanmaya çalışanlar ya da kullanmak zorunda kalanlar için haksızlık.
Benzinde 10litre yaksa 70 kuruş eder gazda 20 litre yaksan 55-60 kuruş. Ortalama 10 litre benzin yakan arabanın 13-14litre gazı geçmeyeceğini düşünürsek lpg taktırmanın amortisi ciddi düştüOlay dayanılacak gibi değil, hazır LPG tesisatı vardı, kömürlükten çıkardık geri montajladık.Bir ucumuz 7.06 diğer ucumuz 2.78.LPG’ciler para kazanıyor olay o.Bu kadar fiyat uçurumu olması aracını benzinde kullanmaya çalışanlar ya da kullanmak zorunda kalanlar için haksızlık.
Benim hala anlamadığım benzin 5.40 ken lpg 3 dü bunadıl oluyo bana kanıtlasın biri sjsljdl. Burda mevzu lpg kullananların ekonomik gezmesi va değil bu işte bi mantıksızlık var.Olay dayanılacak gibi değil, hazır LPG tesisatı vardı, kömürlükten çıkardık geri montajladık.Bir ucumuz 7.06 diğer ucumuz 2.78.LPG’ciler para kazanıyor olay o.Bu kadar fiyat uçurumu olması aracını benzinde kullanmaya çalışanlar ya da kullanmak zorunda kalanlar için haksızlık.
LPG'li araç kullanmaya tekrar başlamış biri olarak şunu söyleyebilirim.Yaklaşık en pahalı LPG'li araç şu an 100 bin küsür tl lik Civic'ler.Fakat en pahalı benzinli araçlar bilmem kaç milyon'a kadar var.Bunu söylememdeki maksat şu: yetkililer LPG'yi dar gelirli yakıtı olarak düşünüyorlar ve doğal olarak zamlardan nasibini en geç alan LPG oluyor.Benim hala anlamadığım benzin 5.40 ken lpg 3 dü bunadıl oluyo bana kanıtlasın biri sjsljdl. Burda mevzu lpg kullananların ekonomik gezmesi va değil bu işte bi mantıksızlık var.
Sırf bu sebepten geri taktırdım desem.Ben araba az yaksın diye gaza basmıyorum. En sonunda takıcam LPG'yi full tapa gaz gidicem o olucak.
Araba zaten atmosferik. 1 haftadır gaza basmadan kullanıyorum nerdeyse eğilip üflicem gazaSırf bu sebepten geri taktırdım desem.
Belli ki şu aralar Rusya, Ukrayna ve Kazakistan'la aramız iyi. LPG'nin fırlaması bu ülkelerle aramızın bi bozulmasına bakar. Bir bakmışsın lpg iki haftada 5₺ olmuş, Laleli esnafı kan ağlamış ama domates ucuzlamış.Benim hala anlamadığım benzin 5.40 ken lpg 3 dü bunadıl oluyo bana kanıtlasın biri sjsljdl. Burda mevzu lpg kullananların ekonomik gezmesi va değil bu işte bi mantıksızlık var.
Yarın 20-22 krş benzinde indirim olabilirmiş. Motorinde hafta içinde olabilirmiş
Bu akşamdan itibarenNe zamana?
Eee ben söylemiştimBenzine indirim 28 krş deniyor
Mazota malesef hafta sonu vs gelebilir şuanlık onun için indirim yok gibi duruyor.Mazota indirim yok mu mazota? Yola çıkacağız kardeşim