Akıllı Telefon Seçmem konusunda yardım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteden ziyade youtube da techs world webtekno shiftdelete donanım haber vs kanallar incelemeler yapıyor ordan bakabilirsin sayısal değerler ve günlük kullanım her zaman tutmuyo çünkü

Xiaomi iyi marka abi. Ucuz da. Ben öneririm aklına yatarsa sana uygun bi modelini alabilirsin.

6 gb ram ve cift kamerasi var. Lg g2 ile video kaydi yaparken donuyor.. Instagramda takilmadan oynuyan videom yok. Video cekemiyorum.
Çift kamera var bu alette. Biri geniş acimi bilmiyorum sen biliyorsan anlat.
Standart mi5 de 3 gb ram var abi.Standart kamera donmadan video çekecektir kaliteli bi biçimde ama çift kamera bi başka deneyim sunar.
Farklı renk tonları ve açılarıyla resim alındığı için görüntülerde 3D ve gerçeklik artar.
Kameranın fokus ve makro değerleri artar.
Kamera hassasiyeti artar
Poz alma hızı artar
Netleme ve AF değerleri , ISO değerleri daha başarılı sonuçlar verir
Resimdeki konuda yer alan renkli tonlar ile siyah beyaz tonlar arasındaki keskinlik artar. Böylece resim kalitesi artmış olur.
Resimlerde derinlik hissi ve konstrat bariz belli olur.
Kameranın bir tanesi ışık ölçümü ile meşgul olurken diğeri fokus yapar bu da çekim hızını arttırır.
Ben tam olarak anlatamayacağım için internetten kopyaladım :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Samsung 16 mbs on kamerasi var. Oda bana kafayi siyirtiyor. Selfi 16 mb da super bisey. Ama mi5 lerde 4 mps.. Internette denemeler izliyorum..
Önemli olan megapiksel değildir abi.Zamanında htc arka kamerasında 4 megapiksellik kameralar kullandı.Hem de amiral gemilerinde.Önemli olan kameranın sensörleri vs abi megapiksele takılma derim.

Önemli olan megapiksel değildir abi.Zamanında htc arka kamerasında 4 megapiksellik kameralar kullandı.Hem de amiral gemilerinde.Önemli olan kameranın sensörleri vs abi megapiksele takılma derim.

Mi5 s plus okadar paraya degermi. 5.7 inch olmasi bana fayda saglamiyorda. Mi5s yoksa mi5s plus..
Ikisi arasinda kaldim.. Aralarindaki fiyat farki degermi. Yorum yap.

Mi5 s plus okadar paraya degermi. 5.7 inch olmasi bana fayda saglamiyorda. Mi5s yoksa mi5s plus..
Ikisi arasinda kaldim.. Aralarindaki fiyat farki degermi. Yorum yap.
Abi bence değmez ama yine de sen bilirsin.1300 tlye o performansta o özelliklerde bi telefon şu an piyasada yok.Samsung C serisi Çin pazarı için üretildi ve güncelleme alacak mı bilmiyorum.Bazı kullanıcılar ayarlar bölümünde yazılım güncelleştirme menüsü olmadığını söylüyorlardı ama bilemiyorum.Belki Samsung Kiesden gelen güncelleme varsa yapabiliyoruzdur.

Abi bence değmez ama yine de sen bilirsin.1300 tlye o performansta o özelliklerde bi telefon şu an piyasada yok.Samsung C serisi Çin pazarı için üretildi ve güncelleme alacak mı bilmiyorum.Bazı kullanıcılar ayarlar bölümünde yazılım güncelleştirme menüsü olmadığını söylüyorlardı ama bilemiyorum.Belki Samsung Kiesden gelen güncelleme varsa yapabiliyoruzdur.

Oke normal mi5s karar kildim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...