http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-c5-ithalatci-garantili-p-HBV000000U6Q4
bu telefon attıklarınızı ikiye katlar hemde makul fiyatlı(anneme aldım)
Mi5s plus bunun 2 katı performansında.Ayrıca şu an C serisi alınacaksa Pro modelleri alınmalı. Always On Display,Type C, Snapdragon 626 gibi ekstraları var.http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-c5-ithalatci-garantili-p-HBV000000U6Q4
http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-c5-ithalatci-garantili-p-HBV000000U6Q4
Abi bunun pro versiyonuna bak.1200 küsür tllerdeBak bu yeni güzel bir tavsiye. İnceliyeyim. Fiyat çok iyi.
Abi bunun pro versiyonuna bak.1200 küsür tllerde
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yt de video var c5 pro ve c7 pro incelemesi c5 ve c7 den farklarindan bahsediyor.Ben yukarda belirginleri saydım abi.Be
Telefonlarin ozelliklerini karşilastiran site varmi
www.gsmarena.com fotograf ve video cekimlerine kadar karsilastiriyorBe
Hocam epey.com ve kıyas.la benim bildiğim kullandığım siteler özellikle epey.com gayet başarılıBe
Mi5s plus gayet hızlı baya tatmin eder abi de neden plus? Standart mi5s 1300 tlLg g2 kullaniyorum. Bu telefondan sonra beni hangisi ucurur peki. En hizli telefon hangisi bunlardan. Mi5 plusmi
Mi5s plus gayet hızlı baya tatmin eder abi de neden plus? Standart mi5s 1300 tl
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Standart mi5 de 3 gb ram var abi.Standart kamera donmadan video çekecektir kaliteli bi biçimde ama çift kamera bi başka deneyim sunar.6 gb ram ve cift kamerasi var. Lg g2 ile video kaydi yaparken donuyor.. Instagramda takilmadan oynuyan videom yok. Video cekemiyorum.
Çift kamera var bu alette. Biri geniş acimi bilmiyorum sen biliyorsan anlat.
Önemli olan megapiksel değildir abi.Zamanında htc arka kamerasında 4 megapiksellik kameralar kullandı.Hem de amiral gemilerinde.Önemli olan kameranın sensörleri vs abi megapiksele takılma derim.Samsung 16 mbs on kamerasi var. Oda bana kafayi siyirtiyor. Selfi 16 mb da super bisey. Ama mi5 lerde 4 mps.. Internette denemeler izliyorum..
Önemli olan megapiksel değildir abi.Zamanında htc arka kamerasında 4 megapiksellik kameralar kullandı.Hem de amiral gemilerinde.Önemli olan kameranın sensörleri vs abi megapiksele takılma derim.
Abi bence değmez ama yine de sen bilirsin.1300 tlye o performansta o özelliklerde bi telefon şu an piyasada yok.Samsung C serisi Çin pazarı için üretildi ve güncelleme alacak mı bilmiyorum.Bazı kullanıcılar ayarlar bölümünde yazılım güncelleştirme menüsü olmadığını söylüyorlardı ama bilemiyorum.Belki Samsung Kiesden gelen güncelleme varsa yapabiliyoruzdur.Mi5 s plus okadar paraya degermi. 5.7 inch olmasi bana fayda saglamiyorda. Mi5s yoksa mi5s plus..
Ikisi arasinda kaldim.. Aralarindaki fiyat farki degermi. Yorum yap.
Abi bence değmez ama yine de sen bilirsin.1300 tlye o performansta o özelliklerde bi telefon şu an piyasada yok.Samsung C serisi Çin pazarı için üretildi ve güncelleme alacak mı bilmiyorum.Bazı kullanıcılar ayarlar bölümünde yazılım güncelleştirme menüsü olmadığını söylüyorlardı ama bilemiyorum.Belki Samsung Kiesden gelen güncelleme varsa yapabiliyoruzdur.