Mi5s te de sasirilacak gibi bir kasa kalitesi var. Arkası metal çok güzel bi hissi var. Yan tuşlar hariç ama her an elinizde kalacak gibi
Mi5s te de sasirilacak gibi bir kasa kalitesi var. Arkası metal çok güzel bi hissi var. Yan tuşlar hariç ama her an elinizde kalacak gibi
Fiyatı düşmüş iyi olmuş.200 tl verilesi rakam plus için.Arkadaşlar en son buna karar verdim. Son kez tavsiyeleriniz varmı ?
![]()
Fiyatı düşmüş iyi olmuş.200 tl verilesi rakam plus için.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi biraz zorlasan da s7 alsan aslındaEn son hali bu. 1 saat içinde birşey olmaz ise satınalmayı onaylıyacağım..
![]()
Abi biraz zorlasan da s7 alsan aslında
Kullanmamış olsam da ileriye dönük olarak biraz daha pahalı olan OnePlus 5 i tercih ederdim. Diğer büyük firmaların kendilerine ait arayüzleri var. Bu da saf androidin performansından ciddi oranda çalıyor. Buna ilave olarak da sektörün şuanki amiral gemileri olarak tabir edilen S8,S8+,iPhone 7/7+ gibi modeller ile yarışacak hatta geçebilecek bir donanıma sahip. Bence alınabilecek en iyi f/p ürünlerinden biri.
Şu an için tek soru işareti, cihazın satış sonrası prosedürleri. Cihaz ne kadar dayanıklı, kronik sorunları var mı, garantilik bir durumda süreç nasıl işleyecek gibi gibi soru işaretleri yüzünden çoğu kullanıcı almaya cesaret edemiyor. Ama ilerleyen zamanda bu soru işaretleri ortadan kalktığında TR sektörüne de bir hareket getireceği kesin.
Türkiye'ye gelen modeller şuan için 6 GB RAM, 64 GB Depolama ile geliyor. Yurt dışından alma imkanı varsa 8 GB RAM, 128 GB Depolama ile de alınabiliyor ki o zaman tam anlamıyla bir canavar oluyor. 128 GB depolamanın da SSD olduğu söyleniyor. Kısacası tam bir performans makinası. Ama TR'deki model f/p olarak en ideali bence. Gayet yeterli bir donanım.Bakın buda yeni bir model. 8 gb ramden bahsediliyor. İncelemem lazım. Teşekur ederim.
abi s7 edge değil s7 http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-dual-sim-ithalatci-garantili-p-HBV0000079GT2İnceleyeyim..
Edit : http://www.hepsiburada.com/samsung-...rantili-p-TELCEPSAMS7E32-S?magaza=Hepsiburada
2,700 tl çok yüksek mebla![]()
A5 ile kiyaslamali inceleme yaparsan tadından yenmez. Explorer açılış hızı, çoklu uygulamalar arası pencere geçişleri, düşük ışık ön arka kamera performansı günlük kullanıcılar için önemli.Değerli Arkadaşlar,
Tüm tavsiyeleriniz için teşekurler,
Az evvel kendime bir Xiaomi 5s Aldım... Umarım beni pişman etmez.
Ekli dosyayı görüntüle 9233
A5 ile kiyaslamali inceleme yaparsan tadından yenmez. Explorer açılış hızı, çoklu uygulamalar arası pencere geçişleri, düşük ışık ön arka kamera performansı günlük kullanıcılar için önemli.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi