Akıllı Telefon Seçmem konusunda yardım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsung a5 2017 16 mps ön selfie kamerasını deneme fırsatı buldum. En az arka kamerası kadar iyi çekim yapıyor. Saçlarımdaki ağarmış kılları bile tek tek belli ediyor. Hoşuma gitti, ama odaklanması çok hızlı değil.

Arkadaşlar en son buna karar verdim. Son kez tavsiyeleriniz varmı ?
YN18La.png

Kullanmamış olsam da ileriye dönük olarak biraz daha pahalı olan OnePlus 5 i tercih ederdim. Diğer büyük firmaların kendilerine ait arayüzleri var. Bu da saf androidin performansından ciddi oranda çalıyor. Buna ilave olarak da sektörün şuanki amiral gemileri olarak tabir edilen S8,S8+,iPhone 7/7+ gibi modeller ile yarışacak hatta geçebilecek bir donanıma sahip. Bence alınabilecek en iyi f/p ürünlerinden biri.
Şu an için tek soru işareti, cihazın satış sonrası prosedürleri. Cihaz ne kadar dayanıklı, kronik sorunları var mı, garantilik bir durumda süreç nasıl işleyecek gibi gibi soru işaretleri yüzünden çoğu kullanıcı almaya cesaret edemiyor. Ama ilerleyen zamanda bu soru işaretleri ortadan kalktığında TR sektörüne de bir hareket getireceği kesin.

Kullanmamış olsam da ileriye dönük olarak biraz daha pahalı olan OnePlus 5 i tercih ederdim. Diğer büyük firmaların kendilerine ait arayüzleri var. Bu da saf androidin performansından ciddi oranda çalıyor. Buna ilave olarak da sektörün şuanki amiral gemileri olarak tabir edilen S8,S8+,iPhone 7/7+ gibi modeller ile yarışacak hatta geçebilecek bir donanıma sahip. Bence alınabilecek en iyi f/p ürünlerinden biri.
Şu an için tek soru işareti, cihazın satış sonrası prosedürleri. Cihaz ne kadar dayanıklı, kronik sorunları var mı, garantilik bir durumda süreç nasıl işleyecek gibi gibi soru işaretleri yüzünden çoğu kullanıcı almaya cesaret edemiyor. Ama ilerleyen zamanda bu soru işaretleri ortadan kalktığında TR sektörüne de bir hareket getireceği kesin.

Bakın buda yeni bir model. 8 gb ramden bahsediliyor. İncelemem lazım. Teşekur ederim.

Bakın buda yeni bir model. 8 gb ramden bahsediliyor. İncelemem lazım. Teşekur ederim.
Türkiye'ye gelen modeller şuan için 6 GB RAM, 64 GB Depolama ile geliyor. Yurt dışından alma imkanı varsa 8 GB RAM, 128 GB Depolama ile de alınabiliyor ki o zaman tam anlamıyla bir canavar oluyor. 128 GB depolamanın da SSD olduğu söyleniyor. Kısacası tam bir performans makinası. Ama TR'deki model f/p olarak en ideali bence. Gayet yeterli bir donanım.
8 GB DDR4 RAM biraz şov olmuş bence :) Laptop mu alıyoruz telefon mu :D

Son düzenleme:
Bencede mi5s yeterli büyük ekran şartsa plus al bide bunlar ddr4 ram

Son düzenleme:
Arkadaşlar,
Eşime aldığım Samsung 2016 A5 telefon ile denemeler yaptım . Sabit nesneleri, gece cekimleri, görüntü kalitesi fena değil. Ama hareketli resimlerde bildiğin speed yapıyor. yani el kol sallayan birinin fotorafını cekince hız var

Değerli Arkadaşlar,
Tüm tavsiyeleriniz için teşekurler,
Az evvel kendime bir Xiaomi 5s Aldım... Umarım beni pişman etmez.

Ekli dosyayı görüntüle 9233
A5 ile kiyaslamali inceleme yaparsan tadından yenmez. Explorer açılış hızı, çoklu uygulamalar arası pencere geçişleri, düşük ışık ön arka kamera performansı günlük kullanıcılar için önemli.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A5 ile kiyaslamali inceleme yaparsan tadından yenmez. Explorer açılış hızı, çoklu uygulamalar arası pencere geçişleri, düşük ışık ön arka kamera performansı günlük kullanıcılar için önemli.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

g2 - A5 - Sony xa - Hepisyle kıyaslarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...