teşekkür ederim inşallah oluyodurHer dsgde oluyor diye okumustum.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim inşallah oluyodurHer dsgde oluyor diye okumustum.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya abi saplama atsın atmasın vosvos sesi apayrı bişey zateno motorun saplaması attığında çıkan balıkçı teknesi sesi,köpürtmesi.Anlayamazsınız...![]()
ben karbüratörü değiştirdim tekrar büyük boğaz taktım da motoru yapan lavuk silindir kapaklarının contalarıyla saplamalarda çok kötü işçilik yapmış dayanamadı üç saplama şuan adalar vapuru gibi geziyorumya abi saplama atsın atmasın vosvos sesi apayrı bişey zatentabii subaru seside öyle
![]()
patpatpatpatpatben karbüratörü değiştirdim tekrar büyük boğaz taktım da motoru yapan lavuk silindir kapaklarının contalarıyla saplamalarda çok kötü işçilik yapmış dayanamadı üç saplama şuan adalar vapuru gibi geziyorum![]()
Konu güzel bende benim R9'un motor sesini sürekli duyduğum(izolasyon sağolsun) için hasret çekip fantazi haline gelmedi ama motor sıcak halde park ettikten sonra arabanın kapısını açıp istop etmeden önce hafif mahalleyi rahatsız etmeyecek gazı tokatlıyorum 1-2 kez tam o tokatlama anında gazdan ayağı hızlıca çektikten sonra bir hafif patırtı çıkıyor egzostan o sese müptelayım.(Egzoz patlatıyorum işte kendi halimce çaktırmayın)..