Kia Sportage 1.6 gdi manuel 2014 model
Bakıma girdiği km: 114.000
Bakıma girdiği yer: Zararsız Oto Boya Kaporta Şaşmaz, Hüseyin usta (kayınpeder

) ve Kutluhan çırak o da ben

.
Mann marka; yağ (w8017) hava (c26 013) polen (cu24 004) filtre değişimi: 1074 tl- Temin: Uzman Parça
Motor Yağı: Mobil Super 5w30 3000 X1 Formula FE 4+1 lt 1000 tl, Temin: Şaşmaz Şah Makina Madeni Yağ
Marş motoru bakımı temizliği yağlanması
Ön-arka fren diskleri ve balataları değişimi Hepsi Bosch marka, diskler Almanya üretimi, balatalar Çin üretimi 7200 tl. Temin: Usta Parçacı, balatalardan memnun kalmadım ses yapıyor, alışınca bir ihtimal geçebilir ama pek ümitli değilim. Bundan sonra ferodo-hi-q ya da trw deneyeceğim.
Şanzıman yağı değişimi: Mobil 75w80 multi vehicle 3 lt: 1110 tl Temin: Şaşmaz Şah Makina Madeni Yağ
Alt salıncak tabla muhafaza demiri zımpara ve boyanması iki kutu mat siyah sprey boya: 400 tl
Emniyet kemer tokası stoperı (10 tl) takılması- Temin: Şaşmaz Klips Dünyası
Torpido kapağı stoperları (85x2=170 tl)- Temin: Kia Opal Yetkili Servis
Alt karter muhafaza plastiğine atılan saçma vidaların sökülüp adam akıllı civata gereken yere civata, klips gereken yere klips takılması, yerinden oynayan tampon sis farı bağlantılarının tırnaklarının oturtulması.
Sabah 10:00 başlama akşam 16:00 paydos elimize sağlık.
Yapılan işten memnun kaldınız mı ? Usta efsane de çırak yaramaz
Kendiniz işin içine girince çok daha içe sinen bir iş oluyor gerçekten, hem nereden ne eksik gedik var onu görebiliyorsunuz hem de ne yapıldı ne kullanıldı emin olabiliyorsunuz, bizim kayınpeder yaşı gereği Allah sağlıklı uzun ömürler versin ya bir sene ya iki sene daha yapar bu işi, sonrasında biz yaşarsak kime güveneceğimi bilmiyorum zira bir kulağımızın arkası kaldı.