Allah razı olsun hocam. Bolu Abant'ta yakaladım bu pozu. Hatta aracım 2 yan taraftaydı da mustang gt'nin yanı boşalır boşalmaz ikisini yan yana pozlayabilmek için çaktırmadan yanına çektimHocam çok iyi denk gelmiş ya ahahahha
Maşallah ikisine de![]()

Allah razı olsun hocam. Bolu Abant'ta yakaladım bu pozu. Hatta aracım 2 yan taraftaydı da mustang gt'nin yanı boşalır boşalmaz ikisini yan yana pozlayabilmek için çaktırmadan yanına çektimHocam çok iyi denk gelmiş ya ahahahha
Maşallah ikisine de![]()
Kesinlikle öyle hocam, üstelik farların mondeo ve nispeten focus'da olan keskin hattı, fiesta'da segment düştüğü için daha yuvarlak bir hal alıyor senin dediğin büyümeyle beraber. O sebeple de pek yakıştıramıyorum fiesta'ya bu ön dizaynıÇünkü panjur Fiesta'da Ford'un diğer modellerine göre küçük kalıyor. Aynı formu o kadar küçük arabada kullanmaya çalıştıkları için gerçekten çirkin oldu. Focus'un farlarını x2 ebatta düşünsek o panjur Focus'ta da çok çirkin dururFocus'ta enine yayvan olan panjur, Fiesta'da daha yüksek kalıyor. Ford Cargo'ya döndü o yüzden
![]()
Plaka da fena değil BOT
Maşallahları var Cenk Abi Allah kaza bela vermesin.Nesilden nesile.. Abi-kardeş
Ekli dosyayı görüntüle 2938
Eyvallah kardeşim, Allah cümlemize kaza bela vermesin inşaallahMaşallahları var Cenk Abi Allah kaza bela vermesin.
Ford Taunus 17m Station Wagon 1972 Model Ekli dosyayı görüntüle 3038
Ekli dosyayı görüntüle 3040
(Çöpler bana ait değildir )
Ekli dosyayı görüntüle 3041
Maşallah. Bu forumda tek dikiz aynalı araba kullanmış olanlar kaç kişiyizdir acabaFord Taunus 17m Station Wagon 1972 Model Ekli dosyayı görüntüle 3038
Ekli dosyayı görüntüle 3040
(Çöpler bana ait değildir )
Ekli dosyayı görüntüle 3041
Maşallah. Bu forumda tek dikiz aynalı araba kullanmış olanlar kaç kişiyizdir acaba![]()
Ben bir keresinde sağ aynayı açmadan gitmiştim yarı yolda motorcunun biri sağ olsun açtıÇok az olduğumuz kesin hocamayrı bir güzelliği var ama tek dikiz aynalı kullanmakta istanbul trafiğinde zorluyor malesef
![]()
O ben olabilirim tabi antalyadaysanızBen bir keresinde sağ aynayı açmadan gitmiştim yarı yolda motorcunun biri sağ olsun açtı![]()
Antalyaya gittim ama manisada olmuştu olayO ben olabilirim tabi antalyadaysanızben de antalyada bir kaç kişinin aynasini acmistim
Bunun tek kapılıları, Clio'nun bugüne kadar sevdiğim tek kasasıdır.Bu da 2010 cliomuz
renoya binilmez yaBunun tek kapılıları, Clio'nun bugüne kadar sevdiğim tek kasasıdır.Güle güle kullanın.
Bu kasası, benim en kaliteli bulduğum Clio jenerasyonudur. Beğenim o yüzdendir.renoya binilmez ya