Fındık demek için sence de biraz iri değil mi
Abisi 3 silindirli 1.2 motoru var geçen 190 çıktım sen büyüdün de 190 mı çıkıyorsun filan diye seviyorum
Fındık demek için sence de biraz iri değil mi
O geçici kiralikti ya bunları şirket aldı.Turmerik sarıya ne oldu ?
Hocam bazı apc ler deride kuruma yapıyor . Gerçi bu dediğim gerçek deri için geçerli ama bilmiyorumAyakkabı için mağazaları gezerken bir ayakkabı mağazasında at kılından ayakkabı fırçası buldum. Fiyatı çok uygundu, 25 TL olunca ve gerçek at kılı olunca kaçırmak istemeden aldım.
Aldığım gün direk 3D APC ile kapı döşemesine giriştim. Kapı döşemesi suni deri tarzında, tamamı yumuşak malzeme. Yıpranmaya müsait, aynı şekilde kirlenmeye de çok müsait bir yapısı var. Yaklaşık 4 defa ince ince fırça ile ovaladım. Fırça o kadar yumuşak ki "acaba sakal traşı yaparken kullansam mı?" diyorsunuz. Maalesef öncesini çekmek aklıma gelmedi, ama sonrası var.
Ekli dosyayı görüntüle 14453
Boyamız artık kurudu ve tekrardan boyacıya giderek işlem görmesi gerekiyor. Boya kurudukça araç matlaşıyor, dolgun bir görüntü ortaya çıkmaya başlıyor. Vernikte bulunan portakal kabuğu görünümü ve matlaşmayı gidermek için boyacımıza gitmeden el ile cilamızı aynı gün içinde yaptık. Son olarak tamponda hafif bir düşüklük olduğunu farkettim. Küçük bir düzeltme yapacağız.
Ekli dosyayı görüntüle 14455
Hocam bazı apc ler deride kuruma yapıyor . Gerçi bu dediğim gerçek deri için geçerli ama bilmiyorum
Birde portakal kabuğu düzeltmesi için boyacı değilde daha işinin ehli kişilere mi yaptırsaniz acaba ? Boyacılar genelde yüzüne bakilmayacak ömrü bitmiş süngerleri kullanıyorlar sizin boyacinizi bilmem ama ben kesinlikle bir boyaciya pastacila veya zımpara yaptırmazdım .
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Camları ufak bi karartma lazım sanki. Sarı-siyah jantlarla daha uyumlu olur.Günce diyelim. Oem jantın farklı bir tonuna tekrardan döndük. Uzun bir gezinin ortasında değişim oldu. Gezi detaylarını kendi başlığından paylaşırım artık
Ekli dosyayı görüntüle 14518
6000 km ye yakın yol yaptık 1 ayda ve yorulduk. Önce periyodik bakımları aradan çıkartayım daha bir türlü dış görseline gelemedikCamları ufak bi karartma lazım sanki. Sarı-siyah jantlarla daha uyumlu olur.
Ekli dosyayı görüntüle 14521 5 haftalik izin sonunda 13.000 km yol yapmisim masallah sorunsuz kazasiz belasiz bitirdim izni.
Hadi ya keske tanissaydik. Cok iyi olurdu. Benim arkadaslarim organizasyonu yapmisti. Bakalim seneye skyline ile katilacagim olursa.15 Temmuz günü olan etkinlikte aracınızı görmüştüm keşke tanışsaydık [emoji4] Maşallahı var kazasız belasız binin inşallah.
Allah razı olsun en azından logodan Alfa olduğunu anladık asduhasduhaufhsdf
El sabunu? Yıkarken "sus zırlama" deyip kafasına da vurdunuz mu arada?
Farı silerken gözünü kapa yakmasın dedimEl sabunu? Yıkarken "sus zırlama" deyip kafasına da vurdunuz mu arada?
El sabunu? Yıkarken "sus zırlama" deyip kafasına da vurdunuz mu arada?