Gayet iyi gözüküyor. El sabunu ilk defa duydum. İnsana zarar vermeyen arabaya zarar vermez herhalde?
Apartmanda yönetici olsam şu iki aracı dışarı çıkarttırırdım
Huyum pis uahfsdughudhgdufhg
Hayırdırsite bahçesinde 2 arabası olan çok, ben de o zaman kamyon kamyonet sokmam aynı hesaba gelir
Edit: Taunus bahçede değil bu arada bi süredir sanayiide
Hayırdır
ön farlar değişince daha tatlı durmuş ya kazasız belasız hocam..
bugün yine biraz su tuttum, arka tamponda ufak tefek sıkıntılar var çok gözüme batıyor aslında ama geçen gün sanayide sorduğumda 400 lira civarında tutar dediler boyanması vs. dedim kalsın o paraya sıfır tampon bulurum çıkma olarak.. birde sol ön far iyice sararmış durumda, sararmış farlar için ne önerirsiniz?
Farlar için diş macunuyla bir şeyler yapıyorlar ama detay hatırlamıyorum, internette "far diş macunu" vb. şeklinde aratırsanız bulabilirsiniz diye düşünüyorum.bugün yine biraz su tuttum, arka tamponda ufak tefek sıkıntılar var çok gözüme batıyor aslında ama geçen gün sanayide sorduğumda 400 lira civarında tutar dediler boyanması vs. dedim kalsın o paraya sıfır tampon bulurum çıkma olarak.. birde sol ön far iyice sararmış durumda, sararmış farlar için ne önerirsiniz?
Astra G sedanı yedirmeyiz. Zamanında 2001 1.6 vardı, severdim. En sevdiğim kasa G, sonra F geliyor. H, J falan pek sevemedim (modelin suçu değil gerçi, 2004'ten sonraki Opelleri pek sevemedim ben, Vectra'da A ve B kasa iyiydi, C'ye gerek yoktu ).Vay be.. Hb astra.. Modelin ana kasa tipi. Bunun iğrenç bir sedanı var. Bana göre çizgisi en bozuk arabalardan. Kamburu varmış gibi.
Ama Hb olanı harika.