Arabanızın Fotoğrafları

Arabanızı seviyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    693
WDoQqN.jpg
[/url][/IMG] Ekli dosyayı görüntüle 14565
Bahçe hortumu el sabunu ve mikrofiber bez ile fena değil

Gayet iyi gözüküyor. :) El sabunu ilk defa duydum. İnsana zarar vermeyen arabaya zarar vermez herhalde?

Geçen bir KuzuLaila yaptık. 4x4 pickup'ın arkasından çıkıp off-road yapmak zorunda kalmam bir miktar sıkıntı yarattı ama resimde görünen 5 kapılı kardeşin aksine biz altımızı hiçbir yere değdirmedik. :)
upload_2018-8-15_20-12-12.png

upload_2018-8-15_20-10-50.png

bugün yine biraz su tuttum, arka tamponda ufak tefek sıkıntılar var çok gözüme batıyor aslında ama geçen gün sanayide sorduğumda 400 lira civarında tutar dediler boyanması vs. dedim kalsın :D o paraya sıfır tampon bulurum çıkma olarak.. birde sol ön far iyice sararmış durumda, sararmış farlar için ne önerirsiniz?

WD89vP.jpg
3zWjZ5.jpg

bugün yine biraz su tuttum, arka tamponda ufak tefek sıkıntılar var çok gözüme batıyor aslında ama geçen gün sanayide sorduğumda 400 lira civarında tutar dediler boyanması vs. dedim kalsın :D o paraya sıfır tampon bulurum çıkma olarak.. birde sol ön far iyice sararmış durumda, sararmış farlar için ne önerirsiniz?

WD89vP.jpg
3zWjZ5.jpg

Vay be.. Hb astra.. Modelin ana kasa tipi. Bunun iğrenç bir sedanı var. Bana göre çizgisi en bozuk arabalardan. Kamburu varmış gibi.
Ama Hb olanı harika.

WD89vP.jpg
3zWjZ5.jpg
Farlar için diş macunuyla bir şeyler yapıyorlar ama detay hatırlamıyorum, internette "far diş macunu" vb. şeklinde aratırsanız bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Vay be.. Hb astra.. Modelin ana kasa tipi. Bunun iğrenç bir sedanı var. Bana göre çizgisi en bozuk arabalardan. Kamburu varmış gibi.
Ama Hb olanı harika.
Astra G sedanı yedirmeyiz. Zamanında 2001 1.6 vardı, severdim. En sevdiğim kasa G, sonra F geliyor. H, J falan pek sevemedim (modelin suçu değil gerçi, 2004'ten sonraki Opelleri pek sevemedim ben, Vectra'da A ve B kasa iyiydi, C'ye gerek yoktu :D).