Oh maşallahAcarlar firmasını ihya eden okul gibi okul KAL Bizim zamanımızda Acarlar ihaleyi yeni almıştı. 20 yılı geçmiş, hesabını sen yap
Hocam sırf senin için lastik çekmeye çalıştım tipinin altında. Hala veriyorsun ayarı. Bahçede çeksem lastiğin yanağı komple çamura bulanmış oluyor. Fotoları çektiğim yerde arabanın bir tarafı sırtıma kadar kardı, diğer taraftan da kar küreme aracı, vinçli 4x4'ler geçiyordu nabayım. Sen bana hala diyorsun 3 nokta.
Hocam başımın üstünde yeriniz var. Ev hazır. Şu anda içeriden yazıyorum Önümüzdeki seneye dışarı işleri kaldı biraz o kadar. Ufaklık azıcık palazlansın ailece beklerim. Yaz kış misafire uygun...Ben sana takılmaz isem, ecuk nazımı çekemsen, bu mesai nasıl biter. Evin bitsin ziyarteine gelecem. Çay içeriz. Salam ekmek yeriz. (aç bitir macar salam ama. Hindi tavuk sevmiyorum
Abi 1.7 dti mı aracın ?
1.2 benzinli EcotecAbi 1.7 dti mı aracın ?
Maşallah abi Allah kaza bela vermesin çok tatlı duruyor nazar değmesin. küçük hacimi seviyorum 1.2 olmasına çok sevindim atom karınca gibidir kesin1.2 benzinli Ecotec
Ahanda detaylar burada https://www.otopark.com/forum/threads/opel-corsa-c-1-2-club.1486/Maşallah abi Allah kaza bela vermesin çok tatlı duruyor nazar değmesin. küçük hacimi seviyorum 1.2 olmasına çok sevindim atom karınca gibidir kesin
Geçmiş olsun hocamOpele nazar değdi arkadaşlar, araç serviste şu an.2 gün içinde arabada değişik egzost sesleri, alt takımda lakırtılar, neredeyse tık ses gelmeyen iç ortamda trim sesleri ve bir de arada yanıp sönen arıza lambası ile kendisini ustanın şefkatli ellerine bıraktım Neyse bununla geçmiş olsun diyelim
Opele nazar değdi arkadaşlar, araç serviste şu an.2 gün içinde arabada değişik egzost sesleri, alt takımda lakırtılar, neredeyse tık ses gelmeyen iç ortamda trim sesleri ve bir de arada yanıp sönen arıza lambası ile kendisini ustanın şefkatli ellerine bıraktım Neyse bununla geçmiş olsun diyelim
Kar küreme aracı hizmetinizde
Ekli dosyayı görüntüle 2933
4 kişi çıktık abi ıspartanın balkonuna. Dur kalkta tek başımayken çıkıyo da 4 kişi varken patinaja düşüyo 2. Viteste gircen sabit hızla çıkcancanını yediğim 1,3ü ne asılmıştır o karda bee
Şu focus önden o kadar güzel görünüyo ve hoşuma gidiyo ki anlatamam. Arabanın kimliğini Bilmesek d segmenti saab kıvamında bir amerikan arabası derimNesilden nesile.. Abi-kardeş
Ekli dosyayı görüntüle 2938
Şu focus önden o kadar güzel görünüyo ve hoşuma gidiyo ki anlatamam. Arabanın kimliğini Bilmesek d segmenti saab kıvamında bir amerikan arabası derim
Bu ön dizaynı zaten bir mondeo'ya bir de focus'a yakıştırıyorum. Fiesta'da bu ön dizayna niyeyse pek ısınamadım. Özellikle titanium paketle farların simsiyah oluşunu beğeniyorum.Şu focus önden o kadar güzel görünüyo ve hoşuma gidiyo ki anlatamam. Arabanın kimliğini Bilmesek d segmenti saab kıvamında bir amerikan arabası derim
Hocam çok iyi denk gelmiş ya ahahahhaNesilden nesile.. Abi-kardeş
Ekli dosyayı görüntüle 2938
Çünkü panjur Fiesta'da Ford'un diğer modellerine göre küçük kalıyor. Aynı formu o kadar küçük arabada kullanmaya çalıştıkları için gerçekten çirkin oldu. Focus'un farlarını x2 ebatta düşünsek o panjur Focus'ta da çok çirkin durur Focus'ta enine yayvan olan panjur, Fiesta'da daha yüksek kalıyor. Ford Cargo'ya döndü o yüzdenBu ön dizaynı zaten bir mondeo'ya bir de focus'a yakıştırıyorum. Fiesta'da bu ön dizayna niyeyse pek ısınamadım. Özellikle titanium paketle farların simsiyah oluşunu beğeniyorum.