Moralin düzelsin:Paylaşılan tüketimleri görünce
Vallahi gayet iyi hocam benimkini yazmak bile istemiyorumMoralin düzelsin:
Transit Custom Uzun şasi 2.2L tdci
Karavanlı tatil ortalaması 13,5 lt/100km
Normalde de 8,5 - 9 filan yakıyor =)
yol bilgisayarı yok malesef araçtaLpg de tüketim böyleyken göstergede kaç L gösteriyor?
Hadi ya, w210 gibi bir araçta olmamasına şaşırdım.yol bilgisayarı yok malesef araçta
pakete göreymiş sanırım, bizdekinde yokHadi ya, w210 gibi bir araçta olmamasına şaşırdım.
İçinize su serpmek için geliyorum hocam.Paylaşılan tüketimleri görünce
aşşşşırı iyi değerler ya, bi sonraki hedefim bakalım 1.5 tsi / dsg kombinasyonu2023 VW Passat Variant 1.5 TSI ACT DSG
7500 km oldu.
Uzun dönem ortalaması 7.1 L/100 km olarak oturdu. Ağırlık uzun yol koşulları olsa da her türlü senaryonun karması. İstanbul içi köprü trafikleri de var, uzun yol rotaları da.
Son seyahat verisi;
Pendik - İzmir > İzmir - Pendik
900+ km.
Osmangazi üzerinden Bursa sonrası eski yola çıkmalı bir kullanım. (Herkese de böyle tavsiye ederim yolu kısaltan büyük kısım zaten burası, yolun geri kalanı da nispeten risksiz ve keyifli. Yol ücretinden de %50 tasarruf.)
Dönüş rotası da tam tersi, Bursa itibariyle yeni yol ve Osmangazi kullanımı.
5.9 L/100 km.
Yeni yoldan çıkana kadar 130 sabit cc, sonrasında da yolun izin verdiği ölçüde 110-120 civarı bir seyir.
Aynı yol 105-110 sakince gidildi. Yol bitmeden çekmişim, kontak kapatırken 4.3'tü.İşe git gel verisi. Yaklaşık 20 km'si yol çalışmasından düşük hızda gidildi. Kalan yol tempolu gidildi yol ne kadar izin verirse. Ekli dosyayı görüntüle 47620
1.0 eTSI ile bu şartlarda 4.5 falan görürdüm muhtemelen.aşşşşırı iyi değerler ya, bi sonraki hedefim bakalım 1.5 tsi / dsg kombinasyonu