Debriyajdan kastiniz ne anlayamadim shiftleri kendi atmayip siz yukseltip dusuruyorsunuz bu hep boyledir ki zaten f1 vites gibi yani.gercekten debriyajli falan istiyorsaniz onu hicbir kolda yapamazsiniz onun icin g27 falan lazim.el frenide mutlaka vardir project carsta a tusuydu ama hic kullanma geregi duymadim ben
vardır muhakkak assetto corsada da, yabancı kaynakları (özellikle kendi official forumu ve subredditi, redditte yoksa post yaz) araştır benceYa ben Forza oynarken A yi debriyaja atadım basılı tutarken gerekli tuşa basinca shift up-down oluyor. tokanla yanlama vs icin güzel ayrica süre baya düşüyor en azindan forzada onu aradim yani
vardır muhakkak assetto corsada da, yabancı kaynakları (özellikle kendi official forumu ve subredditi, redditte yoksa post yaz) araştır bence
RageBuy yapip G920 almaya kalktim, Turkiyede oldugumuzu fiyati gorunce hatirladim[emoji3]
indirdim oyunu , şu şekilde oluyor yarışa başlamadan önce herşeyi seçtikten sonra alttaki 3 kutudan sanırım ortadakiydi , auto gearbox seçeniğini kaldırın.aynı şekilde traction control vs de kaldırabilirsiniz.ben hepsini kaldırdım bir tek abs açık ama oyun bir hayli terletti beni hala alışamadım.project cars bu kadar zorlamıyordu bu daha bir zor olmuş ama oyun çok güzel .. şuana kadar oyundaki hot hatch eksikliğini sevmedim ayrıca dream packlerin hepsini alınca tüm arabalar açık olur sandım birde porshce ve japanese packler varmış oda sinirimi bozdu açıkcasıCorsacılar, oyunu yeni aldım, Xbox Controller kullanmak istiyorum ama, controller seçersem manuel şansı sunmuyor, custom wheel ayarlarından tuşları atayarak yapmaya çalıtığımda ise Gaz, Fren, Direksiyon, Debriyaj ve El Freninin yüzdeli tuşlara atanabilceğinden dolayı butonlara atanmasına izin vermiyor.Controller üzerinde yeteri kadar reostalı tuş yok yani yine patlıyorum. Kısacası ben bu oyunu controllerden nasıl oynarım bi yardım?
Arkadaşlar, önerebileceğiniz güzel bir direksiyon sistemi var mıdır? Logitech DFGT istiyordum fakat yer yarıldı da dibine girdi sanki. Bir üstüne çıkmaya çalışırsam da fiyat uçuyor. Aramızda CUP yapmayı çok isterim fakat F710 ile ancak kazaya sebebiyet verebilirim. Şu an sadece track day serverlarında takılabiliyorum.
Server nasil aciyoruz ucretlimiayarlayalım hep beraber oynayalım
Server açabilen varsa çok güzel olur istediğimiz otomobillerle çıkabiliriz
bunları yapınca F1 kulakçık gibi oluyor işte yine dediğime dönüyorum, sanırım oyun reostalı olmayan tuşa debriyaj ataması yaptırmıyorindirdim oyunu , şu şekilde oluyor yarışa başlamadan önce herşeyi seçtikten sonra alttaki 3 kutudan sanırım ortadakiydi , auto gearbox seçeniğini kaldırın.aynı şekilde traction control vs de kaldırabilirsiniz.ben hepsini kaldırdım bir tek abs açık ama oyun bir hayli terletti beni hala alışamadım.project cars bu kadar zorlamıyordu bu daha bir zor olmuş ama oyun çok güzel .. şuana kadar oyundaki hot hatch eksikliğini sevmedim ayrıca dream packlerin hepsini alınca tüm arabalar açık olur sandım birde porshce ve japanese packler varmış oda sinirimi bozdu açıkcası![]()
ben açabiliyorum. online oyun konusunda belirttim bir kaç kez açayım girelim beraber diye ama pek takan olmayınca üstelemedim. Biz arkadaşlarla takılıyoruz arada 3-4 kişi. bu akşam 7den sonra falan evde ve müsait olurum. Gelen olursa girebilirizayarlayalım hep beraber oynayalım
Server açabilen varsa çok güzel olur istediğimiz otomobillerle çıkabiliriz
Ringde turist günü yapabiliriz ısınma açısından, eğlenceli olur.ben açabiliyorum. online oyun konusunda belirttim bir kaç kez açayım girelim beraber diye ama pek takan olmayınca üstelemedim. Biz arkadaşlarla takılıyoruz arada 3-4 kişi. bu akşam 7den sonra falan evde ve müsait olurum. Gelen olursa girebiliriz
Tüm dlc'ler mevcut bu arada. İstenilen şekilde kurabilirim
Ben gelirim bende dream packlerin hepsi mevcut digerleri yokben açabiliyorum. online oyun konusunda belirttim bir kaç kez açayım girelim beraber diye ama pek takan olmayınca üstelemedim. Biz arkadaşlarla takılıyoruz arada 3-4 kişi. bu akşam 7den sonra falan evde ve müsait olurum. Gelen olursa girebiliriz
Ucretli degil ama oyun icinden olmadigi icin biraz zahmetliServer nasil aciyoruz ucretlimi
olur oynayalım girelim hasar %50 den az olursa sevinirim sonra başa dön olmasın nerden haberleşelim ?ben açabiliyorum. online oyun konusunda belirttim bir kaç kez açayım girelim beraber diye ama pek takan olmayınca üstelemedim. Biz arkadaşlarla takılıyoruz arada 3-4 kişi. bu akşam 7den sonra falan evde ve müsait olurum. Gelen olursa girebiliriz